Πώς είναι το πριγκιπικό σπίτι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στο Λονδίνο; Δες τις φωτογραφίες!Μετά τη στάση τους στη Νέα Υόρκη, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Λονδίνο.

Αυτό συνέβη ώστε να δώσουν μια ευρωπαϊκή παιδεία στα 5 παιδιά τους αλλά και να είναι κοντά στους γονείς του Παύλου, τον πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία. Όπως ήταν φυσικό το σπίτι τους δεν θα μπορούσε να είναι κατώτερο της βασιλικής καταγωγής τους!

Αθήνα: 6 ρομαντικά cafe για «χουχουλιάρικο» αχνιστό καφέ με το ταίρι σας

mariechantal5.jpg

mariechantal4.jpg

/
Ο designer Francois Catroux επιμελήθηκε τους χώρους της έπαυλης με χαρακτηριστική την επιρροή ελληνικών μοτίβων στα έπιπλα, όπως αυτή η πολυθρόνα στο σαλόνι της οικίας.

Το παλάτι ενός…έκπτωτου Βασιλιά!Δείτε τη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι!!!

mariechantal3.jpg

/
Ένας εντυπωσιακός καθρέφτης από χρυσό υποδέχεται τους ένοικους και τους καλεσμένους στο χολ της οικίας του πριγκηπικού ζεύγους.

Deco: Πώς διακοσμεί το σπίτι του το κάθε ζώδιο

/
Το family room του σπιτιού ξεφεύγει από το αυστηρό πρωτόκολλο με τόνους μοντέρνου. Το καφέ “σπάει” από τον κίτρινο πίνακα με αφηρημένη τέχνη.

/
Το περίτεχνο φωτιστικό δεσπόζει και είναι η μοναδική “παραφωνία” στη γεωμετρικά λιτή, κυκλική τραπεζαρία.

/
Δύο από τα παιδιά της οικογένειας παίζουν στον κήπο της οικίας. Η πρόσοψη εντυπωσιάζει με το μέγεθός της και τα χαρακτηριστικά υλικά των παλιών λονδρέζικων κατοικιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ