Ταξίδι στη Καζαμπλάνκα – Μεκνές – Ραμπάτ – Φεζ – Μαρακές … Μνημεία, τζαμιά και παλάτια που νομίζει κανείς ότι ξεπηδούν από τις «Χίλιες και μια νύχτες».

Μαγικά παζάρια που προσφέρουν όχι μόνο μια ετερόκλητα θαυμαστή πραμάτεια, αλλά και σαγηνευτική ατμόσφαιρα, υπέροχος τόπος διακοπών & εκδρομών. Ένα ταξίδι που συνιστούμε σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το Μαρόκο !

Παραμύθι από την Ανατολή…Ταξιδεύουμε στις πόλεις του Μαρόκου! (part 1)

Αποτέλεσμα εικόνας για morocco

Το Μαρόκο είναι μια πολύχρωμη χώρα, με μοντέρνες αλλά και μεσαιωνικές πόλεις, ψηλά βουνά αλλά και απέραντη έρημο και παραλίες, δαιδαλώδη παζάρια, αλλά και ήρεμες γωνιές. Ό, τι κι αν αναζητάτε, θα σας μαγέψει.

Αποτέλεσμα εικόνας για morocco

Eντυπωσιακά χρώματα, μυρωδάτες αγορές μπαχαρικών και μια… ορχήστρα αστικών ήχων: το Μαρόκο μπορεί να φαίνεται κάπως υπερβολικό αρχικά. Είναι όμως άκρως μαγευτικό και πρωτόγνωρα εξωτικό.

Βρίσκεται 13 χιλιόμετρα από τις ακτές της Ισπανίας, στη βορειοδυτική Αφρική και αποτελεί ένα μίγμα της παραμυθένιας Μέσης Ανατολής, της βερβερικής παράδοσης και ευρωπαϊκών επιρροών.

Αποτέλεσμα εικόνας για morocco

Από το Μαρακές, με τα δαιδαλώδη παζάρια, τα παλάτια και τους πανέμορφους κήπους, μέχρι τη μοντέρνα μεγαλούπολη Καζαμπλάνκα, με το καταπληκτικό τζαμί και την ατμοσφαιρική Fez, με τη μεγαλύτερη και ομορφότερη Μεδίνα, το Μαρόκο θα σας γοητεύσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για morocco

Παραμύθι της Ανατολής… Ταξιδεύοντας στις πόλεις του Μαρόκου (part 2)

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα….

 

Μαρόκο: 12 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για αυτή την ανατολίτικη χώρα!

 

Αναχώρηση: 

Κάθε Σάββατο, Κυριακή (10/1-31/5/18) & 17/02, 24/03

Τη προσφορά κάνει η pyramis travel και για να κλείσετε το ταξιδιωτικό σας πακέτο δείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ