Σε μια νέα συνέντευξη  στην ιστοσελίδα Delish, ο αγαπημένος -γκρινιάρης- βρετανός σεφ, ο Gordon Ramsay, επιστρέφει με περισσότερες “βόμβες αλήθειας”!!!Αυτή τη φορά μας εκμυστηρεύεται κάποια πικάντικα επαγγελματικά μυστικά…

Αρχικά  αποκαλύπτει το νούμερο ένα μυστικό που δεν είναι άλλο από τη νύχτα που πρέπει να αποφεύγουμε να βγαίνουμε έξω για φαγητό!Κια δεν είναι άλλη από…την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!!Ναι καλά διαβάσατε!Ίσως να προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι για ένα φανταχτερό δείπνο είναι η ιδανική ρομαντική ημερομηνία….

Το αφεντικό τρελάθηκε: Η απίστευτη προσφορά της Aegean για πτήσεις εξωτερικού που θα γίνει «καπνός»!Ισχύει ως 10/10

- Advertisement -
Διαβάστε ακόμα:  Κτήμα Γράμψας: Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο νέο εστιατόριο του οινοποιείου

Gordon Ramsay

“Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η χειρότερη μέρα του χρόνου για να βγείτε έξω!Οι κουζίνες έχουν τόνους  έτοιμα πιάτα ,κάτι που σημαίνει ότι δεν θα  απολαύσετε την αληθινή αίσθηση του εστιατορίου”, λέει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Gordon Ramsay

Ωστόσο για να μην ανησυχείτε, προσφέρει μια δελεαστική εναλλακτική λύση…

“Η πιο καλή λύση είναι…να μαγειρεύετε του Αγίου Βαλεντίνου! Τι πιο ρομαντικό από ένα μαγειρεμένο γεύμα για τον σύντροφό σας με ένα καλό μπουκάλι κρασί;”

Συνεχίζοντας ,δίνει συμβουλές όσον αφορά τι δεν πρέπει να παραγγέλνετε στα εστιατόρια και αυτό δεν είναι άλλο από ένα πιάτο…σούπας!

travelandleisure.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ