Αν βρίσκεστε συχνά με τον μαλλιαρό σας φίλο στο αεροπλάνο, δείτε τι να έχετε υπόψη σας για να ταξιδέψει κι αυτός κι εσείς καλά.

Μην το ταΐσετε πολύ. Φροντίστε να μη δώσετε τροφή στο σκύλο ή τη γάτα σας για 6 ώρες πριν την πτήση. Αυτό θα τα εμποδίσει από το να κάνουν εμετό. Για το ταξίδι μπορείτε να έχετε μαζί σας λίγο από το φαγητό του, αλλά μην το δώσετε όλο μoνομιάς.

Εκπληκτικά πράγματα που θα έπρεπε να ξέρατε για τη Σλοβενία!

Μην κλείσετε πτήσεις που δεν είναι απευθείας. Γενικότερα, διαλέξτε την πιο σύντομη πτήση, για να μην έχετε προβλήματα και για να αποφύγετε λάθη που γίνονται κατά τις μεταβάσεις, όπως και πιθανές καθυστερήσεις.

Διαβάστε ακόμα:  Τάσος Δούσης: 21 τρόποι για να είσαι αξιοπρεπής στα ξενοδοχεία! Όχι για τους άλλους, αλλά για εσένα

Μην βάλετε το κατοικίδιό σας στις αποσκευές. Είναι επικίνδυνο, τρομαχτικό και ενδεχομένως θανατηφόρο. Ο χώρος εκεί είναι κρύος και μπορεί να τρομάξει πολύ έναν σκύλο ή μια γάτα. Συν τοις άλλοις, πολλές τσάντες πέφτουν ξαφνικά και μπορεί να τραυματίσουν το ζωάκι σας. Κάθε εταιρία έχει την πολιτική της, αλλά συνήθως η μεταφορά του κατοικιδίου επιτρέπεται στην καμπίνα, εφόσον το κατοικίδιο βρίσκεται σε ειδικό κλουβί.

Καστράκι: Βυθισμένο ανάμεσα στους πανύψηλους βράχους των Μετεώρων

Μην ξεχάσετε τα παιχνίδια του. Φροντίστε να πάρετε μαζί ό,τι αντικείμενο του είναι οικείο και του αρέσει, προκειμένου να έχει πάντα μια μυρωδιά και αίσθηση από σπίτι.

Μην του δίνετε ηρεμηστικά. Κάτι τέτοιο μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα καρδιακών και αναπνευστικών προβλημάτων.

πηγή:clickatlife.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ