Για δεύτερη συνεχή χρονιά η trivago αξιολόγησε τα δεδομένα και τις βαθμολογίες και μας παρουσιάζει τους καλύτερους στην ελληνική φιλοξενία. Τα βραβεία έχουν διπλή σημασία αφού και οι ξενοδόχοι λαμβάνουν αναγνώριση για την σκληρή δουλειά και τις υπηρεσίες που παρέχουν αλλά και εμείς μαθαίνουμε τα καλύτερα ξενοδοχεία για να επισκεφτούμε σε ένα μελλοντικό μας ταξίδι!

Όλα τα ξενοδοχεία που κερδίζουν, λαμβάνουν αποκλειστικούς δείκτες βραβείων (πιστοποιητικά για προβολή, widgets για τις ιστοσελίδες τους και σελίδες κοινωνικών μέσων δικτύωσης και πολλά άλλα), έχοντας έτσι τη δυνατότητα να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την προβολή τους, αλλά και την ελκυστικότητά τους, τόσο διαδικτυακά όσο εκτός διαδικτύου. Το κορυφαίο ξενοδοχείο σε κάθε κατηγορία παίρνει επίσης το πολυπόθητο τρόπαιο της trivago μαζί με το σήμα του νικητή για το προφίλ του ξενοδοχείου τους.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, νικητής στην κατηγορία 5 αστέρων είναι το Lindos Blu, στη Ρόδο.
Νικητής στην κατηγορία 4 αστέρων είναι το Astra Suites, στο Ημεροβίγλι.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, νικητής στην κατηγορία 3 αστέρων είναι το Eleonas Country Village, στο Ζαρό.
Νικητής στην κατηγορία «Εναλλακτικό Kατάλυμα» είναι το Casa Moazzo, στο Ρέθυμνο.
Νικητής στην κατηγορία «Best Value for Money» είναι το Hotel Pyrgos Adrachti, στο Καστράκι
Τα καλύτερα αξιολογημένα ξενοδοχεία προτιμώμενων αλυσίδων στην Ελλάδα: Το Mykonos Theoxenia της Louis Hotels και το Pallas Athena Grecotel Boutique Hotel της Grecotel.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ