Πήρατε την πολυπόθητη άδεια και ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας για τη Καλοκαιρινή σας απόδραση.

Από την άλλη….
Ενώ πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πως και πως τις καλοκαιρινές διακοπές, υπάρχουν και αυτοί που κατακλύζονται από το άγχος γιατί δε ξέρουν τι θέλουν να κάνουν, πως να οργανωθούν και τι πρέπει να βάλουν στη βαλίτσα.

5 μοναδικές παραλίες του κόσμου!
1.Βαλίτσα.

Η βαλίτσα σου ή ο σάκος σου δε χρειάζεται να περιέχει ολόκληρη την προίκα σου. Δες πόσες μέρες θα λείψεις και πράξε αναλόγως. Στην ουσία αυτό που χρειάζεσαι είναι μαγιό, μαγιό και μαγιό! Πάρε μερικές αλλαξιές σε casual ύφος και μη ξεχάσεις τις σαγιονάρες σου.

2.Εισιτήρια.

Αν φεύγεις με καράβι για να πας στον προορισμό σου, μη ξεχάσεις να τα εκτυπώσεις. Επίσης, τσέκαρε την ώρα που που πρέπει να βρίσκεσαι στο λιμάνι για να μπορέσεις να επιβιβαστείς στο πλοίο χωρίς κανένα αγχος.

Διαβάστε ακόμα:  Ηράκλειο: Μια ξενάγηση στην πόλη με τις αναπάντεχες εκπλήξεις, τις πολλές ομορφιές και τη μεγάλη ιστορία

Λειψοί- Το «μαγικό» νησί της Καλυψούς

3.Things to have!

Εκτός από τα ρούχα σου, πρέπει να έχεις και κάποια πράγματα μαζί σου. Φορτιστές και ακουστικά επιβάλλονται. Ένα καλό βιβλίο και ίσως να πάρεις μαζί σου και κάποια είδη που αφορούν την υγιεινή σου, καθώς σε πολλά νησιά αυτά είναι ακριβά.

4.Kit πρώτων βοηθείων.

Aν επισκεφτείς κάποιον προορισμό, στον οποίο έχεις σκοπό να ανέβεις σε βράχια, να κολυμπήσεις σε νερά που δε γνωρίζεις, κτλ, τότε αυτό το κουτάκι είναι ένα «εργαλείο» που πρέπει να έχεις μαζί σου.

5.«Κλείσε» εκκρεμότητες.

Πολλές φορές φεύγουμε για διακοπές και ξεχνάμε να ολοκληρώσουμε κάποιες εκκρεμότητες που έχουμε. Για να μην έχεις άγχος, μπορείς να κάνεις μια λίστα, να δεις τι υπάρχει στο τοπίο και να ξεκινήσεις ένα καλό ξεκαθάρισμα.

ΠΗΓΗ: neolaia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ