Η υψηλή αισθητική τους έχει προκαλέσει αίσθηση στην Μαδρίτη και εμείς δεν έχουμε παρά να μπούμε στα ενδότερά τους για να δούμε γιατί όλη η πόλη μιλά για το Leonardo Hotel Madrid Center και το Gran Melia Palacio De Los Duques Hotel;

Aπό τον Γιώργο Λ.Παπαχατζή ([email protected])

 

GRAN MELIA PALACIO DE LOS DUQUES HOTEL

Η πρόσφατη ηχηρή άφιξη του νέου 5* Gran Melia Palacio de Los Duques Hotel έβαλε ένα µεγάλο θετικό πρόσηµο στο ξενοδοχειακό τοπίο της Μαδρίτης. Η προνοµιακή τοποθεσία του δίπλα στο Βασιλικό Παλάτι, το Teatro Real και τον Καθεδρικό Ναό Αlmudena καθώς και το εµβληµατικό κτήριό του –ένα πρώην παλάτι του 19ου αι.– το καθιστούν µια από τις καλύτερες προτάσεις φιλοξενίας.

Η avant garde αισθητική του, οι ανέσεις του, η rooftop πισίνα για βουτιές µε πανοραµική θέα την πόλη κλείνουν το µάτι στους εραστές του ευ ζην.

Αν δεν το προτιµήσετε για διαµονή, τουλάχιστον µην παραλείψετε να κάνετε κράτηση στο βραβευµένο µε αστέρι Michelin εστιατόριό του. Από €259 (Cuesta de Santo Domingo 5 y 7, tel. +34 91 5416700,
www.melia.com).

Barcelo Torre de Madrid Hotel


Με την έλευση της νέας χρονιάς το Barcelo Torre de Madrid Hotel έκλεψε την παράσταση σε ένα από τα πιο εµβληµατικά κτήρια της πόλης, σε αυτό του ουρανοξύστη του 1950 στην Plaza de Espana, µόλις µερικά βήµατα από την Gran Via.

Το µοντέρνο design του φέρει την υπογραφή του καταξιωµένου σχεδιαστή Jaime Hayon µε κυρίαρχα τα branded έπιπλα και τα χαρούµενα χρώµατα, ενώ οι σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει ικανοποιούν τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής.

Στις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις του περιλαµβάνει spa µε γυµναστήριο, πισίνα, lobby bar και εστιατόριο µε ισπανική δηµιουργική κουζίνα. Από €180 (Plaza de Espana, 18, tel. +34 90 2101001, www.barcelo.com).

Ανακαλύψτε και άλλα νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο Icons Travellers που κυκλοφορεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ