Μια ολόκληρη χώρα στην Airbnb; Ναι, τώρα μπορείτε να νοικιάσετε κυριολεκτικά ολόκληρη τη χώρα της Σουηδίας – εδώ είναι το πώς και το γιατί.

 

 

 

Στη Σουηδία, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Υπάρχει αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται ”allemansrätten”(δηλαδή περιπλανιέμαι). Είναι βασικά μια ιδέα και ένα συνταγματικό δικαίωμα που επιτρέπει σε κάθε Σουηδό την «ελευθερία να περιφέρεται» – με άλλα λόγια, επιτρέπει σε οποιονδήποτε το δικαίωμα να περπατάει, να ταξιδεύει, να στρατοπεδεύει και να έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτεμέρος του κόσμου χωρίς πρόβλημα. Φυσικά, η ιδιωτική ιδιοκτησία είναι η κύρια εξαίρεση στον κανόνα αυτό!!

The Dead Waterfall | © Bildagentur Zoonar GmbH/Shutterstock

 

Αυτό το δεντρόσπιτο στη Σουηδία, είναι ό,τι πιο χλιδάτο θα δεις σήμερα (Photos)

Αυτό που μπορεί να φανεί σαν ένα φανταστικό PR κόλπο είναι στην πραγματικότητα πολύ αλήθεια. Έτσι ώστε ολόκληρος ο κόσμος να μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την εκπληκτική ιδέα, οι υπέροχοι Σουηδοί έχουν καταγράψει ολόκληρη τη χώρα τους στην Airbnb!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα έχει χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο κίνητρο για τους ταξιδιώτες. Πέρυσι, το πρακτορείο Ingo (σε συνεργασία με τον Σουηδικό Οργανισμό Τουρισμού) δημιούργησε έναν ειδικό αριθμό τηλεφώνου που επέτρεπε σε οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο να επικοινωνήσει με έναν τυχαίο Σουηδό, για να μιλήσει για τη χώρα τους!

Στη Δανία υπάρχουν οι πιο φανταστικές παιδικές χαρές για τους μικρούς μας φίλους!Αξίζει να τις δείτε!(photo)

Λοιπόν, τι προσφέρεται;

Υπάρχουν 9 μέρη για να διαλέξετε, μέσα  από υπέροχα, πλούσια δάση,στο Varmland, σε ωκεανό-γκρεμό με θέα ,μέρη κοντά στο Εθνικό Πάρκο Skuleskogen. Ω, περιλαμβάνονται επίσης και αρκετές πόλεις!!!

Skuleskogen National Park | © Wikilander/Shutterstock

Η… outsider ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που πρέπει να ανακαλύψεις τώρα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ