Μία μοναδική διαδρομή με τον υπερσιβηρικό διοργανώνεται προς τιμήν των 400 χρόνων της δυναστείας των Ρομανόφ στη Ρωσία.

Ταξιδέψτε σαν… Τσάρος με το τρένο «Αυτοκρατορική Ρωσία»

Αυτή τη φορά, οι τυχεροί επιβάτες της πολυτελούς αμαξοστοιχίας «Αυτοκρατορική Ρωσία» θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σαν… Τσάροι, επιλόγοντας την διαδρομή Μόσχα –Βλαδιβοστόκ –Μόσχα (το πολυτελές τρένο θα έχει και δρομολόγιο Μόσχα- Πεκίνο-Μόσχα).

Κάθε δρομολόγιο πραγματοποιείται 1-2 φορές τον χρόνο. Η κατώτερη τιμή εισιτηρίου πρώτης θέση είναι περίπου 5.300 ευρώ, ενώ το εισιτήριο κατηγορίας VIP θα στοιχίζει 9.725 ευρώ.

Η πολυτελής αμαξοστοιχία αποτελείται από 13 βαγόνια, με κομφόρ και άνεσεις πεντάστερου ξενοδοχείου.

Τα Μανδράκια θα σε ταξιδέψουν σε άλλη εποχή

Μάλιστα, η εσωτερική διακόσμηση του κάθε βαγονιού αντιστοιχεί στην διακόσμηση της αμαξοστοιχίας με την οποία ταξίδευε η τσαρική οικογένεια των Ρομανόφ.

Το βαγόνι μπαρ, είναι ένα μοναδικό βαγόνι, στο οποίο υπάρχει ζωντανή μουσική. Το βαγόνι χωρίζεται σε δύο τμήματα . Στο τμήμα στο οποίο μπορεί κανείς να ξεκουραστεί σε αναπαυτικές πολυθρόνες και στο εστιατόριο που διαθέτει πίστα χορού και πιάνο. Στο βαγόνι αυτό διοργανώνονται δεξιώσεις, βραδιές και εορταστικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε ακόμα:  Τάσος Δούσης: 21 τρόποι για να είσαι αξιοπρεπής στα ξενοδοχεία! Όχι για τους άλλους, αλλά για εσένα

Επίσης, το τρένο έχει ευρύχωρους διαδρόμους που είναι καλυμμένοι με κόκκινα ταπέτα, διαθέτει για τους επιβάτες ξύλινες καρέκλες και αναπαυτικές πολυθρόνες, τραπεζάκια που έχουν την μορφή δίσκων βινιλίου, αλλά και ευρύχωρα κουπέ με ντουσιέρες….

Η απόσταση από την Μόσχα στο Βλαδιβοστόκ είναι 10.000 χιλιόμετρα και τη αμαξοστοιχία την διανύει σε 12 ημέρες και 11 νύχτες. Οι 70 ξένοι τουρίστες θα σταματήσουν στις πόλεις Καζάν, Εκατερίνεμπουργκ, Τομπολσκ, Ομσκ, Νοβοσιμπίρσκ, Ιρκούτσκ, στην λίμνη Βαϊκάλη, στο Ουλάν Ουντέ και Χαμπάροφσκ. Σχεδόν σε κάθε πόλη θα επισκεφθούν τα αξιοθέατα της και τα αρχιτεκτονικά της μνημεία.

Πηγή: news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ