Νέους στόχους για το 2018 θέτει η Volotea,  η γνωστή low cost ισπανική αεροπορική εταιρεία και μας καλεί να ταξιδεύουμε ακόμα περισσότερο! Γι΄αυτό και προσφέρει άλλωστε εισιτήρια που ξεκινούν μόλις από €5!

Ναι καλά διαβάσατε δεν είναι ψέμα! Στο site της εταιρείας θα ανακαλύψετε δεκάδες προορισμούς σε 13 ευρωπαϊκές χώρες με super οικονομικούς ναύλους μόλις €5 (για one way πτήσεις)!

- Advertisement -

Οι ναύλοι αφορούν πτήσεις για Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Αλβανία, Αυστρία, Κροατία, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Μάλτα και Πορτογαλία!

Για παράδειγμα μπορείτε να πετάξετε από Μύκονο για Αθήνα με €20 με επιστροφή τον Απρίλιο (δείτε ΕΔΩ), ενώ η πιο οικονομικές προσφορά για εξωτερικό είναι αυτή από την Κέρκυρα στο Μπορντό και την Τουλούζη (δείτε ΕΔΩ) της Γαλλίας με μόλις €5 (κάντε κράτηση ΕΔΩ), και από Σαντορίνη για Μασσαλία (ΕΔΩ) και Τουλούζη (ΕΔΩ) επίσης με €5!

Μύκονος

Όσον αφορά δε τις πτήσεις από την Αθήνα αυτές ξεκινούν από €15 (one way) για Ηράκλειο, (κάντε κράτηση ΕΔΩ), Μύκονο (δείτε ΕΔΩ) και Σαντορίνη (πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε κράτηση)!

Για να δείτε αναλυτικά όλους τους προορισμούς και τις πτήσεις πατήστε ΕΔΩ!

- Advertisement -

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές προσφορές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ