Νέους στόχους για το 2018 θέτει η Volotea,  η γνωστή low cost ισπανική αεροπορική εταιρεία και μας καλεί να ταξιδεύουμε ακόμα περισσότερο! Γι΄αυτό και προσφέρει άλλωστε εισιτήρια που ξεκινούν μόλις από €5!

Ναι καλά διαβάσατε δεν είναι ψέμα! Στο site της εταιρείας θα ανακαλύψετε δεκάδες προορισμούς σε 13 ευρωπαϊκές χώρες με super οικονομικούς ναύλους μόλις €5 (για one way πτήσεις)!

Οι ναύλοι αφορούν πτήσεις για Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Αλβανία, Αυστρία, Κροατία, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Μάλτα και Πορτογαλία!

Για παράδειγμα μπορείτε να πετάξετε από Μύκονο για Αθήνα με €20 με επιστροφή τον Απρίλιο (δείτε ΕΔΩ), ενώ η πιο οικονομικές προσφορά για εξωτερικό είναι αυτή από την Κέρκυρα στο Μπορντό και την Τουλούζη (δείτε ΕΔΩ) της Γαλλίας με μόλις €5 (κάντε κράτηση ΕΔΩ), και από Σαντορίνη για Μασσαλία (ΕΔΩ) και Τουλούζη (ΕΔΩ) επίσης με €5!

Μύκονος

Όσον αφορά δε τις πτήσεις από την Αθήνα αυτές ξεκινούν από €15 (one way) για Ηράκλειο, (κάντε κράτηση ΕΔΩ), Μύκονο (δείτε ΕΔΩ) και Σαντορίνη (πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε κράτηση)!

Για να δείτε αναλυτικά όλους τους προορισμούς και τις πτήσεις πατήστε ΕΔΩ!

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές προσφορές!

Προηγούμενο άρθροSuper deal! Φύγαμε για Μονεμβασιά αυτό το Σ/κ με διαμονή από 15 ευρώ το άτομο!
Επόμενο άρθρο15 Καταπληκτικά φωτιστικά δαπέδου από θαλασσόξυλα που θα σας δώσουν ιδέες!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ