Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
11.5 C
Athens
Αρχική Travel News Χάος στα αεροπορικά δρομολόγια λόγω χιονιά

Χάος στα αεροπορικά δρομολόγια λόγω χιονιά

8

Οι καιρικές συνθήκες έφεραν αιφνιδιαστικές αλλαγές στις πτήσεις αεροπορικών εταιρειών προς την Ελλάδα αλλά και εσωτερικές.Ενα αεροσκάφος της Tarom Romanian Air Transport που επρόκειτο να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας, ωστόσο λόγω καιρικών συνθηκών αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων.

Επιπλέον, δύο πτήσεις από Βρυξέλλες και Λισσαβώνα προς την Αθήνα αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Κω.

Επίσης, δύο πτήσεις προς Χανιά, μία της Aegean και μία Olympic Air, προσγειώθηκαν στο Ηράκλειο.

Η μαγευτική χιονισμένη λίμνη που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα! (photos)

- Advertisement -
Αποτέλεσμα εικόνας για Χάος στα αεροπορικά δρομολόγια λόγω χιονιά

Ειδικότερα, η πτήση 334 της Olympic Air από Αθήνα επρόκειτο να φτάσει στα Χανιά στις 14.10 το μεσημέρι, αναγκάστηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών να αλλάξει προορισμό και να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Από εκεί οι επιβάτες με λεωφορείο μεταφέρθηκαν στα Χανιά.

Η προσγείωση του αεροπλάνου στο Ηράκλειο είχε σαν αποτέλεσμα η επόμενη προγραμματισμένη πτήση 335 με το ίδιο αεροσκάφος από Χανιά για Αθήνα να μην πραγματοποιηθεί. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν έλειψε και ο εκνευρισμός ορισμένων επιβατών που δεν ταξίδεψαν.

Το πιο καλά κρυμμένο fast food στον κόσμο: Σε βουνοπλαγιά στη Σουηδία (pics)

- Advertisement -
 Για την εκτέλεση του δρομολογίου θα σταλεί από την Αθήνα άλλο αεροσκάφος άδειο προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες από τα Χανιά των οποίων η πτήση ακυρώθηκε και να τους μεταφέρει Αθήνα. Αυτή η πτήση με αριθμό 339 αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Χανίων στις 21.10 και να απογειωθεί στις 22.20.

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews

Οι πτήσεις 336 και 337 της Olympic Air εκτελέστηκαν κανονικά καθώς κατά την προγραμματισμένη ώρα εκτέλεσής τους οι καιρικές συνθήκες επέτρεπαν την απογείωση και προσγείωση.

Υπενθυμίζεται ότι αλλαγές έχουν υπάρξει λόγω απαγορευτικού και στα δρομολόγια των πλοίων από και προς Κρήτη.

- Advertisement -

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ