Όπως φαίνεται ο ζεστός βράχος μάλλον έγινε μόδα στην πόλη Xi’ an. Ηλικιωμένες γυναίκες ξαπλώνουν ή αγκαλιάζουν βράχους βάζοντας μια πετσέτα στο πρόσωπό τους για να προστατευτούν, και μένουν έτσι, για ώρα.

Και το κάνουν παντού- σε πλατείες, σε δρόμους και σε πάρκα, όπου υπάρχουν μεγάλες πέτρες για ξάπλα.

Στην αρχή πολλοί θεώρησαν πως αυτό είναι κάποιου είδους performance, όμως οι γυναίκες είπαν πως είναι θεραπεία για διάφορες παθήσεις! Μια γυναίκα μάλιστα είπε οτι αυτό τη βοηθά να αντιμετωπίσει την αρθρίτιδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Το υπεραυτοκίνητo -εμπνευσμένo από τη F1- της Aston Martin και της Mercedes-AMG είναι γεγονός!Το ακριβότερο στον κόσμο!!!(photos)

Θα μας τρελάνουν!!!Γιατί ξαπλώνουν στα βράχια οι ηλικιωμένες γυναίκες στη Κίνα;(photos)

Όπως είπαν οι γυναίκες, η καλύτερη ώρα για αυτή την περίεργη μέθοδο είναι να ξαπλώσεις στις 3 το μεσημέρι, τότε που ο ήλιος καίει περισσότερο. Πάντως οι άντρες που δοκίμασαν να ξαπλώσουν, είπαν πως δεν αντέχεται τόση θερμότητα. Μάλλον το αδύναμο φύλο τους έβαλε τα γυαλιά!

Η λίμνη με τα τέρατα που μοιάζουν με διασταύρωση κροκόδειλου και αλόγου!!!

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Πάντως οι γιατροί ζητούν επιτακτικά από τoν κόσμο να μη δοκιμάζει αυτή τη μέθοδο γιατί μπορεί να προκληθούν μια σειρά από προβλήματα, εγκαύματα ως και ανακοπή καρδιάς, και πως, στην πραγματικότητα δεν καταφέρνουν τίποτα.

Θα μας τρελάνουν!!!Γιατί ξαπλώνουν στα βράχια οι ηλικιωμένες γυναίκες στη Κίνα;(photos)

Πηγή:E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ