Κι εκεί, που αμέριμνοι παίρνετε το πρωινό σας σε ένα αρχοντικό στο Ναϊρόμπι της Κένυας, αισθάνεστε κάποιον δίπλα σας. Απρόσκλητο επισκέπτη δεν τον λέτε, διότι είναι κάτι σαν η… ατραξιόν του μικρού αυτού ξενοδοχείου. Αλλά σίγουρα, είναι μία παρέα, που δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς.

Το ξενοδοχείο που τρως με μια παρέα που δε θα μπορούσες να φανταστείς

Και ναι, η παρέα αυτή δεν είναι άλλη από την καμηλοπάρδαλη! Σπρώχνει το παράθυρο και κολλάει τη μούρη της τόσο κοντά σε εκείνο του επισκέπτη, περιμένοντας να της δώσει κάτι από το πρωινό του. Μπορείτε να το κάνετε σκηνή και ναι, είναι τόσο περίεργο. Αλλά αυτό είναι, που κάνει το Giraffe Manor να ξεχωρίζει. Και τους τουρίστες να το προτιμάνε ως προορισμό, σαν τρελοί.

Διαβάστε ακόμα:  Μάνη: Το εντυπωσιακό πέτρινο ξενοδοχείο που αγγίζει το απόλυτο 10 & έχει συγκλονιστική θέα - Από τον Τάσο Δούση

Μείνε σε ένα μικρό ξενοδοχείο στις γέφυρες του Άμστερνταμ

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν σε λίστα, καθώς είναι ένα μικρό ξενοδοχείο με μόλις 12 δωμάτια. Εκτείνεται σε 12 στρέμματα στο κέντρο ενός δάσους, όπου εκεί ζει ένα κοπάδι καμηλοπαρδάλεων. Και αυτά τα τεράστια ζώα γίνονται η καλύτερη παρέα σου, που έρχονται να ρίξουν –με έναν αδιάκριτο θα λέγαμε τρόπο– μια ματιά στο πρωινό. Εννοείται ότι είναι άκακες και ο επισκέπτης δεν κινδυνεύει.

Αποτέλεσμα εικόνας για giraffe manor

Ωστόσο, επειδή πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία, μπορεί να καταλάβει κάποιος, ότι κοστίζει. Έτσι, για μία διανυκτέρευση στο αρχοντικό, ο ενήλικας χρεώνεται με 595 δολάρια (το άτομο) και το παιδί με 420 δολάρια.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ