Ένας αρχιτέκτονας έχει αποκαλύψει σχέδια για ένα θεαματικό, καινούργιο, φιλικό προς το περιβάλλον θέρετρο στις Φιλιππίνες με ξενοδοχεία σε σχήμα κελύφους και περιστρεφόμενους πύργους διαμερισμάτων.

Η σπειροειδής διάταξη του εκπληκτικού Nautilus Eco-Resort είναι σχεδιασμένη με την ακολουθία Fibonacci, που χρησιμοποιείται από τους αρχιτέκτονες ως «χρυσή αναλογία» για να δημιουργήσουν ελκυστικά σχέδια.

Γλέντια γαλαζοαίματων στην Σύμη!Πριγκίπισσα έσπασε πιάτα σαν Ελληνίδα!

Περισσότεροι από 500 επισκέπτες θα μπορούν να διαμείνουν στο θέρετρο το οποίο θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από επαναχρησιμοποιούμενα ή ανακυκλωμένα υλικά από τα νησιά της περιοχής.

Το εκπληκτικό είναι πως ορισμένοι επισκέπτες θα μπορούν να προσδοκούν συνεχές φως του ήλιου όλη την ημέρα καθώς οι πύργοι θα περιστρέφονται για να ακολουθούν την πορεία του ήλιου.

Διαβάστε ακόμα:  Ο Τάσος Δούσης προτείνει 2 υπέροχα value for money ξενοδοχεία στη Σέριφο με θέα και άριστη βαθμολογία!

Το ξενοδοχείο από ανακυκλώσιμα υλικά και περιστρεφόμενα δωμάτια που ακολουθούν τον ήλιο

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς τα κτίρια του ξενοδοχείου θα ανεβαίνουν και θα κατεβαίνουν καθώς περιστρέφονται γύρω από ένα κεντρικό άξονα και κάποια από τα δωμάτια, αν δεν είναι σε χρήση, θα εξαφανίζονται ακόμη και υπόγεια!

Ο αρχιτέκτονας Vincent Callebaut, λέει ότι τα σχέδιά του θα συμβάλουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος της παραλιακής περιοχής και οι επισκέπτες θα πρέπει είτε να πάνε εκεί με ιστιοφόρο, είτε να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρικά σκάφη.

Σέπτον Μαλέτ: Η πιο στοιχειωμένη φυλακή σε όλη τη Βρετανία!

Πηγή: E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ