Πραγματικό κόσμημα για τη Θεσσαλονίκη, το 5* The Bristol Hotel στα Λαδάδικα είναι μέλος της αλυσίδας Historic Hotels of Europe, λόγω του ότι στεγάζεται σε ένα κτήριο του 1860, καθώς και της αλυσίδας Mediteranique, αφού προσφέρει πολυτελή καταλύματα σε ένα design περιβάλλον.

Πρόκειται για ένα κομψό boutique ξενοδοχείο με ιδιαίτερη προσωπικότητα και μακρά ιστορία που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης, το εμπορικό κέντρο και την παραλία.

Κάνει 17,75 εκατομμύρια δολάρια! Το σπίτι όπου περνούσαν τα καλοκαίρια τους οι Ομπάμα βγαίνει στο σφυρί!

Μπαίνοντας σε οποιοδήποτε από 20 άνετα δωμάτια και σουίτες του, θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τον vintage χαρακτήρα του μέσα από τις πολύτιμες αντίκες, τα περσικά χαλιά και τους πίνακες ζωγραφικής που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διακόσμησής του.

Σημείο συνάντησης όλων των καλοφαγάδων αποτελεί το εστιατόριο του ξενοδοχείου El Correo Cocina Argentina, που, όπως μαρτυράει και το όνομά του, ειδικεύεται στην αργεντίνικη κουζίνα. Ο πεπειραμένος executive chef του έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο μενού με αυθεντικά λατινοαμερικάνικα εδέσματα, τα οποία συνοδεύονται ιδανικά από τα πρώτης ποιότητας κρασιά της wine list.

Tip: Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας τα vintage ποδήλατα που προσφέρει δωρεάν στους πελάτες του το ξενοδοχείο.

Αθήνα: Η γιορτινή διακόσμηση αυτού του μαγαζιού είναι ένα λευκό χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Info

Οπλοποιού 2 & Κατούνη, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη
2310 506500
[email protected]
www.bristol.gr
www.facebook.com/the.bristol.hotel.thessaloniki

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ