Αν και η Φιλανδία δεν είναι από τις χώρες εκείνες που σκέφτεται κάποιος αμέσως για διακοπές… ωστόσο τα Χριστούγεννα μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή! Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η καλύτερη επιλογή είναι το Ροβανιέμι, το παραμυθένιο χωριό του Άγιου Βασίλη η πρωτεύουσα της Λαπωνίας.

laponiaΆλλωστε σε ποιο άλλο μέρος του κόσμου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσατε τον Άγιο Βασίλη για να του δώσετε το.. γράμμα σας χέρι με χέρι;

- Advertisement -

Και όχι μόνο αυτό… ξωτικά, καλικάντζαροι, άπειρο φυσικό κάλλος, χιονισμένα δάση, παγωμένες λίμνες, το βόρειο σέλας (το φαινόμενο λαμβάνει χώρα τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, όταν ο ουρανός καλύπτεται από κύματα χρωμάτων που ταξιδεύουν αστραπιαία) δίνουν σάρκα και οστά στα παραμύθια που ακούγαμε μικροί!

Λαπωνία: Η άγνωστη παγωμένη γωνιά του πλανήτη

laponia

laponia

Αν και κάθε εποχή σε αυτό το μαγικό μέρος έχει κάτι να επιδείξει στον επισκέπτη της αδιαμφισβήτητα τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για να πάτε!

Σαφώς για όποιον αποφασίσει να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι, το κόστος είναι σχετικά υψηλό αλλά όχι και εξωπραγματικό. Η ομάδα του travelstyle βρήκε την ταξιδιωτική προσφορά της versus travel για να θυμάστε εσείς και η οικογένεια σας αυτά τα Χριστούγεννα για πάντα!

laponiaΤο πακέτο περιλαμβάνει ένα οργανωμένο 10ήμερο ταξίδι για παραμυθένια Χριστούγεννα στον Αρκτικό κύκλο που ξεκινάει στις 24/12, στην καλύτερη δυνατή τιμή που μπορείτε να το βρείτε!

Δείτε την προσφορά και όλες τις λεπτομέρειες εδώ. 

Τα καλύτερα μέρη για να περάσετε τα Χριστούγεννα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ