Οι χριστουγεννιάτικες αγορές ετοιμάζονται, οι βιτρίνες στολίζονται και έτσι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται πότε είναι η “κατάλληλη στιγμή” να βάλουν το δέντρο τους, τα φώτα και τα στολίδια τους. Μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμη;

Aν ανήκετε στους λάτρεις της εποχής και ανυπομονείτε να στολίσετε από νωρίς σας έχουμε καλά νέα. Όσοι τείνουν να στολίσουν νωρίτερα από τους άλλους είναι πιο χαρούμενοι άνθρωποι, και παραμένουν παιδιά.

🎄🎄 Christmas Deal🎄! Χριστούγεννα στο Βερολίνο & τη Δρέσδη για 5 ημέρες με 359€!!!

Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Ο ψυχαναλυτής Steve McKeown ανέφερε πως οι πρόωρες διακοσμήσεις απλά επεκτείνουν τον ενθουσιασμό των Χριστουγέννων, κάνοντας τους ανθρώπους λίγο πιο ευτυχισμένους.

Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύχρωμα φωτάκια: Βόλτα στις 10+4 εντυπωσιακότερες χριστουγεννιάτικες αγορές! (photos)

 Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Λέει πως “σε έναν κόσμο γεμάτο άγχος και άγχος οι άνθρωποι επιθυμούν να συσχετιστούν με πράγματα που τους κάνουν ευτυχισμένους και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια προκαλούν αυτά τα έντονα συναισθήματα της παιδικής ηλικίας. Τα διακοσμητικά στοιχεία είναι απλώς μια άγκυρα ή ένα μονοπάτι για τα παλιά μαγικά συναισθήματα του ενθουσιασμού της παιδικής ηλικίας, οπότε όσοι στολίζουν νωρίτερα είναι βαθιά συνδεδεμένοι με το παιδί μέσα τους”. Αυτό τους δίνει και το πλεονέκτημα του ότι ενθουσιάζονται ευκολότερα και χαίρονται περισσότερο από τους άλλους!

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Έτσι αν δεν αισθάνεστε πολύ στα πάνω σας, ίσως το στόλισμα του σπιτιού σας φτιάξει το κέφι! Σίγουρα σε κάποιους πιάνει!

Πηγή: E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ