Ακριβώς 25 χρόνια μετά την έναρξη δραστηριοτήτων της Crystal Cruises η πολυβραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρων πολυτελείας συνεχίζει να χαράζει μία νέα, τεράστια ταξιδιωτική και… θαλάσσια διαδρομή.

Τώρα λοιπόν ένα από τα μικρότερα σκάφη attraction της εταιρείας είναι σε θέση να κάνει βόλτα τους επισκέπτες του στο βυθό (μέχρι 3 άτομα -αυτή είναι η χωρητικότητα) με το υποβρύχιο του! Το 2 εκατ. δολαρίων υποβρύχιο C-Explorer 3 χωράει τον πιλότο και 2 επιβάτες. H στρογγυλή του καμπίνα με plexiglass, το κάνει να μοιάζει με…υποθαλάσσιο ελικόπτερο! Μπορεί να κατέβει στα χίλια πόδια και να παραμείνει κάτω από το νερό για 16 ώρες. Ωστόσο όμως, η εμπειρία για τους επιβάτες διαρκεί περίπου 20 με 30 λεπτά.

Όπως μάλλον ήδη καταλάβατε από την παρουσία του υποβρύχιου, το Crystal Esprit δεν είναι ένα συνηθισμένο κρουαζιερόπλοιο, είναι διαφορετικό μικρό και μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 62 επιβάτες!

Διαβάστε ακόμα:  ΗΠΑ: Χιλιάδες ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω κακοκαιρίας

Όλα αυτά είναι σχεδόν αναμενόμενα όταν μιλάμε για μια εταιρεία του βεληνεκούς της Crystal, της οποίας την σπουδαία πορεία επιβεβαιώνουν και εξηγούν τα  κορυφαία στελέχη της: “Συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε μεγαλεπήβολα, με στόχο τη δημιουργία ακόμα περισσότερων εμπειριών πολυτέλειας και περιπέτειας για τους επισκέπτες μας, που, όπως και η Crystal, αναζητούν ευρύτερους ορίζοντες και νέες προοπτικές ”. Και συνεχίζουν: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξακολουθούμε να πρωτοπορούμε σε νέους τομείς του luxury ταξιδιού ενώ ο πρόσφατα διευρυμένος στόλος της Crystal θα είναι το διαβατήριο των ταξιδιωτών για το σύνολο σχεδόν του πλανήτη”.

*Το 2017 αλλά και για τις αρχές του 2018, τα δρομολόγια του κρουαζιερόπλοιου ‘Crystal Esprit’ στη Μεσόγειο περιλαμβάνουν και ελληνικούς προορισμούς!

Το ταξίδι του πλοίου από το Rovinj στο Ντουμπρόβνικ μέσω της Σίμπενικ. Εδώ περνώντας από τα Trogir, VIS και Hvar.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ