Ένα βήμα πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές αισθάνεστε ήδη εξαντλημένοι; Λογικό! Η συσσωρευμένη κούραση του χειμώνα, οι απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας, το φορτωμένο πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που δεν σταματούν ποτέ σας έχουν αδειάσει τις μπαταρίες σας!

Κι εκεί που περιμένατε πώς και πώς τις διακοπές για να χορτάσετε ύπνο και ξεκούραση, ξαφνικά το μάτι γαρίδα! Γυρνάτε κάθε μέρα “κατάκοποι” από την παραλία και τις ατέλειωτες ώρες κάτω από τον ήλιο, και η μεσημεριανή siesta πάει περίπατο γιατί στριφογυρίζετε στο κρεβάτι; Το βραδάκι μετά από διασκέδαση στα μπαράκια του νησιού, ονειρεύεστε το κρεβάτι σας αλλά τελικά περνάει καμιά ώρα μέχρι να σας πάρει ο ύπνος; Μην ανησυχείτε, έχει συμβεί σε όλους μας! Συνήθως τις περιόδους μεγάλης πίεσης ακολουθεί και η σχετική υπερένταση που δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε αρκετά!

Αναρωτιέστε λοιπόν πώς θα καταφέρετε να κοιμηθείτε ήσυχα και επαρκώς ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να απολαύσετε το καλοκαίρι σας γεμάτοι ενέργεια; Η απάντηση βρίσκεται στην Μελατονίνη! Κι αν για εσάς είναι μια άγνωστη λέξη, σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για τη φυσική ορμόνη που παράγεται από την επίφυση του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια του ύπνου και είναι αυτή που βοηθά τον οργανισμό να καταλαβαίνει πότε είναι ώρα για ύπνο και πότε είναι η ώρα να ξυπνήσουμε! Η Μελατονίνη παίζει καθοριστικό ρόλο στον 24ωρο ρυθμό (επιστημονικά κιρκάδιος ρυθμός) του οργανισμού και τη ρύθμιση διάφορων σωματικών λειτουργιών.

Τώρα υπάρχει τρόπος για να ενισχύσετε τη Μελατονίνη εύκολα και απλά και πάνω από όλα φυσικά! Το καινοτόμο spray Melatonin SM της SM Pharmaceuticals ήρθε για να σας χαρίσει εγγυημένο και ξεκούραστο ύπνο! Παρασκευάζεται με τη μοναδική τεχνολογία Nanoemulsion, σε υπογλώσσιο spray και έχει 3 βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα:

-Εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση της Μελατονίνης, κατά 240% περισσότερο σε σχέση με ένα δισκίο

-Διασφαλίζει 630% ταχύτερη απορρόφηση από τα δισκία, μέσα στα πρώτα 5′

-Εγγυάται άμεση δράση στη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου, βελτιώνοντας την ποιότητά του

-Πανεύκολο στη χρήση του, αρκεί ένας μόνο ψεκασμός υπογλώσσια 15′ πριν τον ύπνο για να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε καλά και να νιώθετε ξεκούραστοι την επόμενη μέρα!

Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals

www.smpharmaceuticals.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ