Ανάλογα με το τι καταφτάνει φρέσκο από την αγορά, η Νικολέττα Δήμου εμπνέεται ένα μενού με μαμαδίστικες συνταγές! Αυτό δεν κάνει άλλωστε και μια νοικοκυρά για το οικογενειακό τραπέζι;
By Titi Velopoulou Photo: Eleanna Kourkoulopoulou
Θεωρώντας το φαγητό… τέχνη, η Νικολέττα Δήµου, µε σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης, εµπνέεται ένα εποχιακό µενού-ωδή στην ελληνική µεσογειακή κουζίνα το οποίο επιµελείται καθηµερινά η ίδια στη full open κουζίνα του Π.22. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα τελευταία 4 χρόνια έχει κερδίσει την εµπιστοσύνη των ντόπιων!
Μust try
• τα µαγειρευτά ηµέρας που αναγράφονται στον µαυροπίνακα!
• τους best seller κεφτέδες
(σχάρας ή τηγανητούς)
• το κριθαρότο της!
• τα ολόφρεσκα ψάρια
• τις σπιτικές σούπες
Secrets
• Μπορείτε να παραγγείλετε και µισές µερίδες!
• Ενηµερωµένη οινική λίστα µε ετικέτες ελληνικού αµπελώνα από παραγωγούς κυρίως της Β. Ελλάδας!
Τip
Στον χώρο φιλοξενούνται έργα Τέχνης διάσηµων καλλιτεχνών σε συνεργασία µε τη διάσηµη Lola Nikolaou Αrt Gallery!
Info: Π. Πατρών Γερµανού 22, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 244520 FB: Π.22
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν με ένα μόνο κλικ την ολοκαίνουρια έκδοση του
Best In Travel Thessaloniki 2018