Μία άρτι αφιχθείσα gelateria-cremeria σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόµους της Θεσσαλονίκης έκανε την πόλη να… παραµιλάει για το αυθεντικό gelato όπως και για το µοναδικό και φρέσκο προφιτερόλ της φτιαγµένο από 5 κορυφαίες γαλλικές σοκολάτες (µαύρη, γάλακτος, καραµέλα, λευκή, gianduia) και τα ιταλικά γλυκά της µε πρωταγωνιστές το cake Dulce de leche και το εξαιρετικό τιραµισού!
Κείμενο:
Κατερίνα Ρίγκου ,Χρήστος Αϊβαλιώτη
Φωτογραφίες: Ελεάνα Κουρκουλοπούλου, Kώστας Καπαρελιώτης
Οι πρωτότυπες συνταγές σε συνδυασµό µε τις ποιοτικές πρώτες ύλες καταφέρνουν να απογειώσουν ακόµα και τα πιο κλασικά γλυκά!
6+2 γευστικά στέκια στην Θεσσαλονίκη για να απολαύσετε παραδοσιακή, ελληνική κουζίνα!
Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται µπροστά στα µάτια σας στο ανοιχτό εργαστήριο, σε ένα περιβάλλον που µε την αισθητική του µας ταξιδεύει σε ιταλικές γειτονιές!
Στα συν ο ιταλικός καφές και η σοκολάτα ρόφηµα που γίνεται από ρευστή σοκολάτα η οποία «ρέει άφθονη» από 2 βρύσες σοκολάτας και σε… προκαλεί! Must try: Tο waffliterol, µια φρέσκια πρόταση που συνδυάζει το ιταλικό προφιτερόλ µε βάση βελγική αφράτη βάφλα, το Barchetta (τη βαρκούλα βάφλας) profiterole µε crème patissiere, σοκολάτα, σαντιγί και ξηρούς καρπούς!
Καθηµερινά 10:00-23:00 & Παρ.-Κυρ. 10:00-01:00.
Μητροπόλεως 88, Τ. 2310 229398
Best In Travel Thessaloniki 2018
Best In Travel Thessaloniki 2018