Home Μακεδονία Θεσσαλονίκη Coquille seafood: Η γαστρονομική άφιξη στη Θεσσαλονίκη που “τάραξε τα νερά” της...

Coquille seafood: Η γαστρονομική άφιξη στη Θεσσαλονίκη που “τάραξε τα νερά” της εστιατορικής σκηνής της πόλης!

#seafood #shells #seafront #freshfish

Σε ένα περιβάλλον που θυµίζει νησί και καλοκαίρι, και µε τη θάλασσα… πιάτο, το Coquille sea food είναι ένα κοµψό εστιατόριο εξολοκλήρου θαλασσινών γεύσεων που αν και µετρά µόλις έναν χρόνο ζωής αποτελεί ήδη γαστρονοµικό προορισµό για τους λάτρεις της ψαροφαγίας. coquille seafoodΤο εξαιρετικό µενού που επιµελείται η οµάδα του Αντρέα, Μανώλη και Αστέριου αντανακλά το ύφος και τη φιλοσοφία του εστιατορίου τιµώντας τις ολόφρεσκες premium πρώτες ύλες µέσα από δηµιουργικούς γευστικούς συνδυασµούς αλλά και τις καθαρές γεύσεις που αναδεικνύονται µέσα από την απλότητά τους.

Από ψάρια ηµέρας και ποικιλία σε ολόφρεσκα όστρακα µέχρι περίτεχνες παρασκευές, οι θαλασσινοί… θησαυροί του Αιγαίου πλαισιωµένοι από τα αρώµατα της µεσογειακής κουζίνας, προ(σ)καλούν τις αισθήσεις! Φυσικά, ένα τέτοιο µενού δεν θα µπορούσε παρά να το συνοδεύει µια εξίσου εκλεκτή κάρτα κρασιών, τα περισσότερα ελληνικά, που συνολικά ξεπερνούν τις 70 ετικέτες (και magnum), ενώ δεν λείπουν οι επιλογές σε αφρώδεις οίνους, σαµπάνιες και αποστάγµατα.

Καθηµερινά 12:00-00:00.

Highlight
Η µεγάλη γκάµα σε επιλεγµένες βότκες, ιδανική συνοδεία των θαλασσινών γεύσεων!

Must try
• Ριζότο µε µελάνι σουπιάς

• Γαρίδες & µύδια λεµονοµουσταρδάτα

• Κοχύλι θαλασσινών

• Ρωτήστε για τα ψάρια ηµέρας και τα όστρακα

 

Λεωφ. Νίκης 3, Τ. 2310 268880, Μ. 6985 740680 fb Coquille Sea Food

Πηγή Best in Travel Thessaloniki 2018

Exit mobile version