Η επιτυχημένη συνταγή του organic bistro nice n easy έριξε από πέρσι άγκυρα στην παραλία της Αγίας Άννας στον Καλαφάτη όπου μας σύστησε το νέο της καινοτόµο γαστρονοµικό project.
Το Nesaea , ακολουθώντας τη βασική «συνταγή» της healthy farm to table cuisine παρουσιάζει την ελληνική νησιωτική κουζίνα στην πιο φινετσάτη εκδοχή της!
Σε έναν λιτό και µε κυκλαδίτικο στυλ χώρο και φυσικά µε υπέροχη θέα στα Διβούνια και στον κολπίσκο της Αγίας Άννας, ο chef Χρήστος Αθανασιάδης μαζί µε τον chef de cuisine Daniel Papatriantafyllou αναβιώνουν για άλλη μια σεζόν, µε μοντέρνες εκτελέσεις, παλιές κυκλαδίτικες συνταγές µε πρώτες ύλες από τα ελληνικά νησιά.
Mε λίγα λόγια μια σύγχρονη ερμηνεία της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας που εκφράζεται γευστικά μέσα από κάποια μυκονιάτικα παραδοσιακά πιάτα σε παραλλαγές όπως µια χωριάτικη σαλάτα… αλλιώς, row προτάσεις µε ωμά μαριναρισμένα φιλέτα ψαριού αλλά και ιδιαίτερες συνταγές που στέκονται πολύ ψηλά στο ύψος των περιστάσεων…
Εδώ το ψωμί είναι χειροποίητο, τα κρέατα βιολογικά και ελευθέρας βοσκής, οι αστακοί ολοζώντανοι και οι πρώτες ύλες παραδοσιακής καλλιέργειας.
Είναι από εκείνες τις φορές, που ένα πιάτο, εκτός ότι μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής, εξιτάρει όλες τις αισθήσεις. Η ευφάνταστη παρουσία τους είναι μόνο η αρχή, με την καθαρότητα των ντελικάτων γεύσεων και τους εμπνευσμένους συνδυασμούς να συνηγορούν σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Μια γευστική εμπειρία που αξίζει να προσθέσει κανείς στην must do λίστα των διακοπών του στο νησί των Ανέμων!
Tip: Στα συν η έξυπνα ταξινομηµένη λίστα κρασιών που ικανοποιεί και τον πιο ανήσυχο οινόφιλο!
Μην φύγετε αν δεν δοκιμάσετε και τα γλυκά του!
Secret: Φέτος το Nice n easy Group μας επιφυλάσσει κι ένα μεγάλο project στην Παράγκα!