Γνωρίζουμε τη χώρα μας λίγο καλύτερα μέσα από 7 ιδιαίτερες πληροφορίες που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.Η Ελλάδα θεωρείται μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου, με περισσότερες από 250 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο.

Έχει πάνω από 6.000 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες, από τα οποία μόνο τα 117 κατοικούνται.

Περίπου 7% από τα μάρμαρα του κόσμου έρχονται από την Ελλάδα.

Ελλάδα: Τα 7 πράγματα που δεν ξέρετε!!!

Η ελιά είναι σήμα-κατατεθέν της Ελλάδας

Υπάρχουν περισσότερες από 120 εκατομμύρια ελιές στην Ελλάδα. Κάποιες από αυτές προέρχονται από τον 13ο αιώνα και βγάζουν ακόμη καρπό. Στην αρχαιότητα θεωρούνταν έγκλημα η καταστροφή μιας ελιάς.

Έπαυλη του Playboy: 10 πράγματα που αν τα μαθαίνατε δεν θα τα πιστεύατε!!!

Διαβάστε ακόμα:  Κάνουμε έναν περίπατο στην όμορφη Στεμνίτσα και ανακαλύπτουμε ένα πέτρινο ξενώνα με συγκλονιστική θέα και βαθμολογία 9,6!

Οι Έλληνες φαίνεται πως είναι αρκετά σεξουαλικά ενεργοί και βρίσκονται ανάμεσα στους πιο ενεργούς στον κόσμο. Σύμφωνα, μάλιστα, με έρευνα της Durex, κάνουν σεξ περίπου 164 φορές το χρόνο.

Ελλάδα: Τα 7 πράγματα που δεν ξέρετε!!!

Όλοι οι τουρίστες από το εξωτερικό περνούν από την Ακρόπολη

Πάνω από 17 εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε χρόνο, σχεδόν 50% πάνω από ολόκληρο τον πληθυσμό της χώρας. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), μάλιστα, αναμένει ότι θα έρθουν στην Ελλάδα φέτος 25 εκατομμύρια τουρίστες, με τα έσοδα από τον τουρισμό να αυξάνονται κατά 800 εκατ. ευρώ στα 15 δισ. Ευρώ.

Στα βουνά της βόρειας Ελλάδας, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη, ζουν περίπου 250 καφέ αρκούδες. Μοιάζουν χαριτωμένες, αλλά χρειάζεται προσοχή.

πηγή:clickatlife.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ