Όσο ήταν σε λειτουργία ήταν μια από τις χειρότερες φυλακές του κόσμου. Τώρα, έχει μετατραπέι σε ένα καταραμένο και στοιχειωμένο μέρος, όπου συνεχώς συμβαίνουν παράξενα πράγματα.

- Advertisement -

Και μάλιστα μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει με τα μάτια και τα αυτιά του χάρη στη Haunted Happenings, η οποία έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική πρόσβαση στη στοιχειωμένη αγγλική φυλακή και οργανώνει εκδρομούλες και διανυκτερεύσεις εντός της!

Οι ανατριχιαστικές γυροβολιές είναι μάλιστα sold out μέχρι και τον Ιανουάριο, πάρτε λοιπόν τα μέτρα σας αν ενδιαφέρεστε πραγματικά…

Η απίστευτη προσφορά της Ryanair για εισιτήρια από 9,99 ευρώ!Ισχύει για κρατήσεις ως αύριο 1/10!!!

Για τον κυνηγό της περιπέτειας όλα αυτά, που θέλει να δει αν αληθεύουν οι φήμες των φαντασμάτων και τα πνεύματα των εκτελεσμένων ή δολοφονημένων φονιάδων που κατοικούσαν άλλοτε εντός της.

Βουτάει με σορτσάκι στα παγωμένα νερά της Αρκτικής. Απίστευτα πλάνα! (εικόνες, βίντεο)

Γνωστή και ως Cornhill, η φυλακή του Shepton Mallet στο αγγλικό Somerset έκλεισε οριστικά τις πύλες της το 2013, καθώς ήταν μέχρι τότε η παλιότερη φυλακή της Αγγλίας και ένα σωστό ερείπιο. Στα χρόνια της δόξας της, κατά τον 18ο και 19ο αιώνα, στέγαζε τα μεγαλύτερα αποβράσματα της κοινωνίας. Ακόμα και τα γκαγκστερικά αδέλφια Κρέι εδώ είχαν μεταφερθεί στη δεκαετία του 1960, αν και μέχρι τότε ο τεράστιος μύλος που δούλευαν ως κάτεργο οι έγκλειστοι είχε εγκαταλειφθεί.

Αρχισε να χτίζει ένα κουκλόσπιτο για τις κόρες του αλλά τα πράγματα… ξέφυγαν!!!

Τρεις αιώνες λοιπόν μυστηρίου, βασανιστηρίων, εγκλημάτων και κακοποιήσεων καλούν τον περιπετειώδη, ο οποίος σε μικρές ομάδες θα εξερευνήσει τα κελιά και θα αναζητήσει ίχνη παραφυσικής δραστηριότητας. Αν θα κοιμηθεί τη νύχτα, ποιος να πει…

Πηγή: E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ