Κεντρικό κατάστηµα Χαριλάου Τρικούπη 14, T. 27520 24613, Ναύπλιο | Εργαστήριο Κάντια Ναυπλίου, T. 27520 94200, www.moraitica.gr fb Μωραϊτικα Ζυµαρικα

Βραβευµένα ζυµαρικά!

Δεν γίνεται να φύγετε από το Ναύπλιο χωρίς να δοκιµάσετε το τοπικό ζυµαρικό, τις γκόγκες! Εµείς τα ανακαλύψαµε στα Μωραΐτικα, το εργαστήριο της Διαµάντως Σταυροπούλου, όπου φτιάχνονται µε αγνά ντόπια υλικά και µεράκι όπως παλιά!

Οι ποιοτικές πρώτες ύλες -φρέσκα αυγά, κατσικίσιο γάλα, χωριάτικο αλεύρι κ.ά.- από ντόπιους παραγωγούς, η ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα φέρνουν στο πιάτο µας τα πιο νόστιµα ζυµαρικά µε αυθεντική γεύση και υψηλή διατροφική αξία.

Εκτός δε από τις γκόγκες και τα κλασικά (σπαγγέτι, λαζάνια, χυλοπίτες, τραχανά κ.ά.) ξεχωρίζουν τα βιολογικά ζυµαρικά µε δίκοκκο σιτάρι, αλλά και τα φρέσκα όπως ταλιατέλες, παπαρδέλες και τα παραδοσιακά στριφτάδια, και µάλιστα βραβευµένα σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισµούς. Στα ράφια του φιγουράρουν επίσης βιολογικό ελαιόλαδο από τον ελαιώνα των ιδιοκτητών, κρασί από τους αµπελώνες τους, αλλά και διάφορα παραδοσιακά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς!

HIGHLIGHT

• Εκτός από το κατάστηµα του Ναυπλίου, θα βρείτε τα Μωραΐτικα προϊόντα σε πολλά delicatessen καταστήµατα, οικογενειακά παντοπωλεία και εστιατόρια στην Πελοπόννησο και την Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ