Βουδαπέστη

Φεύγουμε για ένα low budget τριήμερο στη Βουδαπέστη, αφήνουμε να μας παρασύρει η αριστοκρατική αύρα της και ανακαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να δούμε στο “Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης”.

- Advertisement -

Παρίσι

Κι όμως μπορείτε να τολμήσετε ένα low cost ταξίδι στο Παρίσι! Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα πιο έξυπνα tips για να μη σας κοστίσει μια περιουσία!

Σάλτσμπουργκ

Γινόμαστε για λίγο ήρωες του παραμυθιού και περνάμε ένα αξέχαστο weekend στο μαγευτικό Σάλτσμπουργκ.

Wishlist 2017

Μοιραζόμαστε μαζί σας την πιο… πολυπόθητη λίστα για κάθε ψαγμένο ταξιδιώτη και σας προτείνουμε μοναδικές εμπειρίες ζωής που αξίζει να τολμήσετε ξεκινώντας ήδη από το 2017!
Ηοtels Dubai

Με αφορμή το περίφημο Shopping Festival φεύγουμε για Ντουμπάι και κάνουμε check-in σε 10 μοναδικά ξενοδοχεία για να μην περπατάτε στα τυφλά!

Σιγκαπούρη

Ταξιδεύουμε στην γοητευτική Σιγκαπούρη, μυούμαστε στην κουζίνα της και γευόμαστε ακόμα και… street food υψηλής γαστρονομίας!

Χωριά

Στρέφουμε την πυξίδα μας στα πιο όμορφα ελληνικά χωριά και σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά τους για αξέχαστες χειμερινές εξορμήσεις!

Family ski hotels

Ετοιμάζεστε για οικογενειακές διακοπές σε κάποιο από τα ski resorts της Ευρώπης; Εμείς σας προτείνουμε 5 από τα καλύτερα family hotels για να περάσετε όλοι καλά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ