Guest to guest

Νext big thing με καινοτομίες, όπως η ταυτόχρονη ή μη ταυτόχρονη ανταλλαγή κατοικιών και η δωρεάν διαμονή φυσικά, όπου τα χρήματα αντικατέστησαν οι πόντοι – “guestpoints” που τους χρησιμοποιείες όπου και όποτε θέλεις. Η διαμονή χωρίς χρήματα στα ταξίδια, με την ανταλλαγή σπιτιών μπορεί να είναι το μέλλον;

Guest to guest

To GuestΤoGuest για δωρεάν διαμονή με την ανταλλαγή σπιτιών και η Ευρωπαϊκή απειλή για την Airbnb είναι ήδη εδώ.

Δεν νοικιάζεις σπίτια με λεφτά αλλά “πληρώνεις” τη διαμονή σου με πόντους και έχεις την πολυτέλεια η ανταλλαγή στην διαμονή να γίνει το διάστημα που σε βολεύει και σε οποιαδήποτε χώρα θέλεις.

Δίνεται για παράδειγμα το σπίτι σας σε Αγγλους; Δεν σας υποχρεώνει κανείς να μείνετε στο δικό τους στην Αγγλία.

Airbnb: Νέες,σαρωτικές αλλαγές για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που νοικιάζουν τα σπίτια τους!

“Θέλεις να έρθεις στο σπίτι μου, αλλά εγώ δεν θέλω να έρθω στο δικό σου, απλώς μαζεύω πόντους για να πάω αλλού”, είναι η φιλοσοφία.

Βολικά, ξεκάθαρα και η εισβολή των Γάλλων στην Αμερικανική αγορά είναι ήδη μία απειλή για την κραταιά Airbnb.

FairBnb: Η απάντηση στο AirBnb που προωθεί τον βιώσιμο τουρισμό!

Guest to Guest

Η πλατφόρμα συνδέει άτομα που επιθυμούν να ανταλλάξουν το σπίτι τους για μικρές ή μεγάλες διαμονές -βάσει του προφίλ κάθε χρήστη- προσφέροντας τους πόντους για να περάσουν μια εβδομάδα στη χώρα που επιθυμούν.

Η εγγραφή του ιδιοκτήτη στο GuestΤoGuest είναι δωρεάν, αλλά στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει να πληρώσει για μία σειρά παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως η ασφάλιση του ακινήτου του για παράδειγμα από 4€ /ημέρα.

Το Airbnb τινάζει τα φοιτητικά ενοίκια στα ύψη!!!Δείτε τους πίνακες των τιμών!

Guest to Guest

Το GuestΤoGuest,  προσφέρει ακίνητα για δωρεάν διακοπές σε:

Ασία 5.052
Βόρεια Αμερική 27.972
Νότια Αμερική 46.343
Ευρώπη 54.512
Αφρική 21.329
Αυστραλία-Νέα Ζηλανδία 1.771

Guest to Guest

Η νέα Γαλλική πλατφόρμα ανταλλαγής σπιτιών που εξαγόρασε πριν από μερικούς μήνες την Αμερικανική διεθνή εταιρεία ανταλλαγής κατοικιών HomeExchange.com. είναι σε θέση να προσφέρει πάνω από 400.000 καταχωρίσεις σπιτιών από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο και ο νέος γίγαντας αναμένεται να φέρει “τα πάνω, κάτω” στην τουριστική βιομηχανία.

Πηγή: www.doreandiakopes.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ