Η βρετανική πρωτεύουσα έχει πολλά πρόσωπα, γι’ αυτό ακριβώς είναι τόσο γοητευτική: πλατείες, γέφυρες, multi culti στοιχεία, shopping δίχως τέλος, εκπληκτική αρχιτεκτονική.

Όμως έχει και ένα μεγάλο «αγκάθι»: είναι πανάκριβη. Απλησίαστη δηλαδή; Όχι ακριβώς. Το Λονδίνο μπορεί να «βγει» αρκετά οικονομικά στον επισκέπτη. Αρκεί να κάνει τις κατάλληλες επιλογές, να επιλέξει συγκεκριμένα μέρη και να εκμεταλλευτεί τα δωρεάν… καλούδια που έχει να του προσφέρει η πόλη.

Νέες καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Λονδίνο με μόλις 29€!

Βρήκαμε λοιπόν το απόλυτο deal για ένα ταξίδι στο Λονδίνο με αεροπορικά εισιτήρια από μόλις 21,99 ευρώ!Μάλιστα μπορείτε να δείτε και τα…δωρεάν της πόλης…

Αποτέλεσμα εικόνας για Λονδίνο

London baby! Προσφορά για Χριστούγεννα στο Λονδίνο για 5 ημέρες στη χαμηλότερη τιμή που υπάρχει!

Δωρεάν και οικονομικά αξιοθέατα 

* Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η αλλαγή φρουράς γίνεται κάθε μέρα στις 11.30 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε δωρεάν. Πιάστε θέση εκεί από τις 11.00 για να είστε πιο άνετα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παλάτι του Μπάκιγχαμ

* Δωρεάν ξεναγήσεις. Στην πόλη προσφέρονται δωρεάν ξεναγήσεις στο… περπατητό, ευγενικές χορηγίες των Sandeman‘s http://www.newlondon-tours.com/ και Undiscovered London. Στην πρώτη, η περιήγηση ξεκινά στις 10, 11 και 2 το μεσημέρι (πληροφορίες αναλυτικά εδώ , ενώ στη δεύτερη στις 11 και στις 3 το μεσημέρι (πληροφορίες εδώ). Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλό θα ήταν να αφήσετε κάποιο tip στους ξεναγούς.

«Αν βαριέσαι το Λονδίνο, έχεις βαρεθεί τη ζωή» S.Johnson! Ποια είναι τα must do της Αγγλικής πρωτεύουσας!

* Ο Περίπατος στο East End είναι μία από τις πιο οικονομικές ξεναγήσεις που μπορείτε να κάνετε στην πόλη (10 λίρες) και παράλληλα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες. Σας φέρνει σε επαφή με μία εναλλακτική περιοχή του Λονδίνου μέσα από δεκάδες street art αριστουργήματα – όπως αυτά του Bansky – και σας μαθαίνει για τους γκάνγκστερ που έζησαν εκεί, τους εκκεντρικούς χαρακτήρες, τις εκκεντρικές μπουτίκ μόδας και πολλά ακόμα.

Σχετική εικόνα

* Δωρεάν Μουσεία και Γκαλερί. Πολλά από τα μεγαλύτερα μουσεία και πινακοθήκες στην πόλη έχουν δωρεάν είσοδο για τις βασικές συλλογές τους, πλην των περιστασιακών εκθέσεων που φιλοξενούν. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Βρετανικό Μουσείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Επιστημών, το Μουσείο του Λονδίνου, το Tate Modern Art Museum και την Εθνική Πινακοθήκη διάσημη πλατεία Trafalgar. Σημειώστε ότι στην ίδια πλατεία, συχνά πυκνά διοργανώνονται δωρεάν συναυλίες στο St. Martin, συνήθως με ρεσιτάλ Οργάνου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Tate Modern Art Museum

Η προσφορά είναι από την ryanair και αφορά τις 12/3!!!Ακόμη το σκέφτεστε; Αυτό και αν είναι ευκαιρία!

Για να κλείσετε τα εισιτήρια σας δείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ