Το Vi Cool του Sergi Arola ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομίας. Ατενίζοντας τα γαλαζοπράσινα νερά της Ίμπιζα, το design ξενοδοχείο Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa συνδυάζει τον γοητευτικό χαρακτήρα ενός οικογενειακού ξενώνα με τις high-end υπηρεσίες και το ύφος ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.

Και όχι μόνο! Φιλοξενεί ένα από τα πιο δημοφιλή μπαρ της πόλης και ετοιμάζεται να ανεβάσει τον πήχη στον τομέα της γαστρονομίας με μια μοναδική γευστική άφιξη!
 Γευστική διαμονή στην ΊμπιζαΑτενίζοντας τα γαλαζοπράσινα νερά της Ίμπιζα, το design ξενοδοχείο Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa συνδυάζει τον γοητευτικό χαρακτήρα ενός οικογενειακού ξενώνα με τις high-end υπηρεσίες και το ύφος ενός σύγχρονου ξενοδοχείου. Και όχι μόνο! Φιλοξενεί ένα από τα πιο δημοφιλή μπαρ της πόλης και ετοιμάζεται να ανεβάσει τον πήχη στον τομέα της γαστρονομίας με μια μοναδική γευστική άφιξη!

Στις 6 Ιουνίου το ξενοδοχείο θα υποδεχθεί το εστιατόριο Vi Cool, πνευματικό τέκνο του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Sergi Arola, στο οποίο οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν παραδοσιακά τάπας, με ένα σύγχρονο και φρέσκο, σύγχρονο twist.

Οι 14 πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Sergi Arola είναι διάσημος για το εκλεπτυσμένο στυλ του στην ισπανική κουζίνα και το μενού του Vi Cool θα παραμείνει πιστό σε αυτή την αισθητική. Από τα Bravas του Arola, μια σύγχρονη εκδοχή του δημοφιλούς πιάτου πατάτες bravas, μαγειρεμένες με ντομάτα, σκόρδο και πιπέρι καγιέν, ως τις τηγανητές γαρίδες με δυόσμο και μαριναρισμένες σαρδέλες σε λάδι ντομάτα, το μενού αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις μοναδικές μεσογειακές γεύσεις.

Φυσικά από την κάρτα του δεν θα λείπουν τα κοκτέιλ και μια προσεγμένη λίστα κρασιών. Η ατμοσφαιρική βεράντα του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου, ανακαινίστηκε πλήρως, για το Vi Cool.

Ο χώρος, που αποτελείται από μια πισίνα, μπαρ και μια πιο επίσημη τραπεζαρία, “δένει” αρμονικά τη μποέμ ατμόσφαιρα της Ίμπιζα με το σύγχρονο design. Κομψή επίπλωση σε πορτοκαλί και τιρκουάζ χρωματισμούς έχει συνδυαστεί με πιο ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο και ρομαντικό χώρο.

Ίμπιζα: Πέραν από κοσμοπολίτικη έχει και την ρομαντική και οικογενειακή της (άγνωστη) πλευρά

Το ξενοδοχείο Aguas de Ibiza, είναι ένα από τα πρώτα οικολογικά, πολυτελή καταλύματα στην Ευρώπη. Κατασκευασμένο από τον ντόπιο αρχιτέκτονα, Juan de los Rios, δανείζεται παραδοσιακούς τρόπους αρχιτεκτονικής, ώστε να εναρμονιστεί με τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα 112 δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, έπιπλα που αντικατοπτρίζουν την παραθαλάσσια τοποθεσία με αμμώδης ουδέτερες αποχρώσεις, που τονίζονται από έντονα μπλέ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ