Η Σαμοθράκη είναι ένα νησί που δεν σου περνάει απαρατήρητο. Όσοι το επισκέπτονται μαγεύονται από τα καταπράσινη τοπία του! Οι περισσότερες παραλίες του νησιού είναι με πέτρες και βότσαλα, κάτι το μπορεί ναι μεν να μην αρέσει σε όσους προτιμούν την άμμο. αλλά αποκλείεται να μην τις ερωτευτούν!

Σε τούτο τον τόπο, ήδη από την αρχαιότητα, κατέφθανε κόσμος από πολλά και διάφορα μέρη. Ήταν τα Καβείρια Μυστήρια, η μεγάλη εξάπλωση των οποίων άρχισε τον 3ο αιώνα π.Χ.• τα μυστήρια εκείνα για τα οποία έχουμε τα λιγότερα στοιχεία -λιγότερα και από τα Ελευσίνια- και τελούνταν στο χώρο του «Ιερού των Μεγάλων Θεών», τον σημαντικότερο αρχαιολογικό τόπο στο νησί σήμερα, ενώ λέγεται ότι η μύηση σε αυτά σχετιζόταν περισσότερο με τη ζωή και λιγότερο με το θάνατο.

«Σαντορίνη, Μύκονος ή Πάρος;» Είναι οι προορισμοί που σου έρχονται συνήθως πρώτα στον νου, όταν συζητάς για τις ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές.

Οι 13 πιο παράξενες παραλίες στον κόσμο! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! (photos)

Αν όμως θες να ζήσεις κάτι διαφορετικό, να νοιώσεις την περιπέτεια και να έρθεις πιο κοντά στη φύση, ένα είναι το καταλληλότερο μέρος… μα φυσικά το νησί της Σαμοθράκης.

Η περιπλάνηση στο όμορφο και περιπετειώδες νησί της Σαμοθράκης τελειώνει, και έπειτα ξεκινά και πάλι η κανονική ζωή, έχοντας όμως εικόνες που σίγουρα σου δίνουν δύναμη.

Οι Σαμοθρακίτες πάντα λένε στους ταξιδιώτες: «Όποιος επισκέπτεται τη Σαμοθράκη μια φορά το χρόνο, θα έχει θετική ενέργεια για τον υπόλοιπο καιρό μέχρι να επισκεφτεί ξανά το νησί».

Απίστευτη προσφορά για κρουαζιέρα σε δημοφιλείς προορισμούς του Αιγαίου μόνο από 246€! Μην τη χάσετε!

Οι βάθρες της Σαμοθράκης είναι ένας κρυμμένος θησαυρός μες το βουνό. Δεκάδες μικρές πισίνες με κρύο νερό που σχηματίζουν οι καταρράκτες.

Ας ταξιδέψουμε, έστω και μέσα από φωτογραφίες, στην ομορφιά της Σαμοθράκης.

8 καταπληκτικές συμβουλές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης και όχι μόνο από τον Τάσο Δούση για να μην γίνει η ζωή σας κόλαση!

Instagram: 6 ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις 60 πιο δημοφιλείς της Ευρώπης! (photos)

5 νησιά στις Κυκλάδες που θα κάνουν τον Μάιο να θυμίζει… Ιούλιο! (photos)

φωτογραφίες: huffingtonpost

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ