Το νησί της Αφροδίτης, το Τσιρίγο των Ενετών, μόλις το γνωρίσεις θα το λατρέψεις από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα νησί μοναδικό, με πανοραμική θέα σε τρεις θάλασσες: Aιγαίο, Iόνιο και Kρητικό πέλαγος.

Τα Κύθηρα στα προσφέρουν όλα απλόχερα: Καστροπολιτείες, μυσταγωγικά σπήλαια, γραφικά χωριά, καταπράσινες κοιλάδες.

Γραφικό ψαροχώρι με εντυπωσιακές παραλίες στη Λευκάδα

- Advertisement -

Είναι από τα νησιά μας που κρατούν αναλλοίωτο το χαρακτήρα τους, που δεν παραδόθηκαν ακόμα στην.. ανάπτυξη. Αλλά και ένα νησί, όπως όλα τα νησιά της Ελλάδας, με υπέροχες παραλίες.

Π

Μια από αυτές είναι το Καλαδί. Μια παραλία που για να την προσεγγίσεις πρέπει να κατέβεις ένα πέτρινο μονοπάτι 124 σκαλοπατιών. Αλλά η ταλαιπωρία σου αξίζει και με το παραπάνω..

Η παραλία έχει σχήμα ωμέγα με δύο μικρούς κόλπους, τα νερά είναι γαλαζοπράσινα και αποτελείται κυρίως από βότσαλο και άμμο σε μερικά σημεία.

Π

Ουσιαστικά η παραλία χωρίζεται σε τρία μέρη όπου το τρίτο και ποιο εντυπωσιακό είναι μια μικρή σπηλιά που περνώντας καταλήγεις σε μια πολύ μικρή αλλά υπέροχη παραλία!

Βενετία: H πόλη που δεν θα δεις όμοιά της

Η άμμος που σμίγει αρμονικά με τα κοφτερά βράχια, δημιουργούν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία!

Π

Η πρόσβαση γίνεται από το χωριό Φράτσια εάν έχετε κατεύθυνση από τα βόρεια, και από το Λιβάδι από τα νότια.

Ο Έλληνας ταξιδιώτης με την μηχανή του ταξιδεύει στον κόσμο

Kalimera from Kaladi Beach Kythera, which was once voted Best Beach in Europe 🇬🇷Live Drone, Streaming now 💦From the GCT Team, we wish you all a wonderful weekend! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους 💙

Posted by Greek City Times on Friday, June 30, 2017

πηγή: thepressroom.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ