Αυτό είναι το κόλπο για να φτιάξετε αφράτα μπιφτέκια!

Για να γίνουν ζουμερά και αφράτα τα μπιφτέκια, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές

Ο κιμάς καλό θα είναι να είναι μοσχαρίσιος (ή μισός μισός) και να έχει περαστεί από τη μηχανή 2 φορές.

Προσθέστε στο μείγμα σας 1-2 κουταλιές ξύδι για να μαλακώσει και να αφρατέψει τον κιμά.
Μην προτιμάτε την τριμμένη φρυγανιά αλλά μουσκεμένο μπαγιάτικο ψωμί ή κουάκερ.

Διαβάστε ακόμα: Και όμως…. Οι πιλότοι κοιμούνται εν ώρα πτήσης- Δείτε τα κρυφά τους δωμάτια

Βάλτε κρεμμύδι τριμμένο και όχι κομμένο.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το εντυπωσιακό εναέριο τρένο στο αεροδρόμιο του Ντισελντορφ

Αυτό είναι το κόλπο για να φτιάξετε αφράτα μπιφτέκια!
Ζυμώστε καλά και τρίψτε ντομάτα αν το μείγμα σας φαίνεται στεγνό.
Όλα τα μπιφτέκια πρέπει να έχουν το ίδιο μέγεθος για να μην ξεραθούν κατά το ψήσιμο.

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ