Sky Express

Σκέφτεστε ταξίδι στο Παρίσι; Η SKY express έχει προσθέσει στο πτητικό της πρόγραμμα προορισμούς του εξωτερικού και ένας από αυτούς είναι το Παρίσι. Και επειδή το Παρίσι είναι ένας δημοφιλής προορισμός και η Sky Express η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία με πολύ αναγνωστικές τιμές εδώ σκεφτήκαμε να κάνουμε μια αναζήτηση σε διαφορετικές ημερομηνίες για να δούμε πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια.

Η Sky Express αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία που άλλαξε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό και ενισχύει συστηματικά το πτητικό της έργο στο εξωτερικό καλύπτοντας συνολικά 39 προορισμούς σε 6 χώρες.

Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 6 νέα Airbus 320neo και 6 νέα ATR 72-600, προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών σε μια δύσκολη περίοδο.

Με τα νέα αεροσκάφη της, η SKY express στο τέλος του έτους θα διαθέτει όχι μόνο τον πλέον “πράσινο” (green fleet) και νεότερο στόλο στη χώρα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς σε όλη την Ευρώπη.

Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό, διατήρηση τακτικών πτήσεων στο εσωτερικό, απευθείας συνδέσεις, 12 νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη και ποιοτικές υπηρεσίες ενισχύουν τη θέση της SKY express στις προτιμήσεις του επιβατικού κοινού συν τις πολύ ανταγωνιστικές της τιμές.

Προς το παρόν εκτελεί δρομολόγια σε 6 προορισμούς του εξωτερικού, μεταξύ αυτών και η γαλλική πρωτεύουσα. Επειδή το Παρίσι είναι πολύ δημοφιλής προορισμός εδώ θα δούμε πόσο περίπου θα σας κοστίσουν τα αεροπορικά εισιτήρια με την SkyExpress σε διαφορετικές ημερομηνίες, είτε θέλετε να ταξιδέψετε άμεσα και χειμώνα, ή λίγο αργότερα ή ακόμη και Άνοιξη.

Συγκεκριμένα για πτήση με επιστροφή τον Δεκέμβριο και συγκεκριμένα ημερομηνίες 5/12 – 11/12 βρήκαμε εισιτήρια με €192,72 με επιστροφή.

Αθήνα Παρίσι Skyexpress

Αντίστοιχα για πτήση με επιστροφή τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα ημερομηνίες 13/02 – 18/02/22 βρήκαμε εισιτήρια με €149,72 με επιστροφή.

Αθήνα Παρίσι Skyexpress

Την ίδια τιμή (€149,72) βρήκαμε και για πτήση τον Μάιο, για όσους αγαπάνε περισσότερο τα ταξίδια την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Αθήνα Παρίσι Skyexpress

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ