Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
19.2 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsSKY express: Τροποποίηση του πτητικού της προγράμματος από και προς Ηράκλειο

SKY express: Τροποποίηση του πτητικού της προγράμματος από και προς Ηράκλειο

Η SKY express ανακοίνωσε προσωρινή τροποποίηση του πτητικού της προγράμματος από και προς Ηράκλειο (HER) λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου «Ν.Καζαντζάκης».

Η SKY express, προχωρά σε προσωρινή τροποποίηση του μέχρι πρότινος δημοσιευμένου πτητικού προγράμματός της για τις πτήσεις της από / προς το Ηράκλειο (HER), λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» κατά τη χρονική περίοδο από 19 Φεβρουαρίου έως και 24 Φεβρουαρίου 2024.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο τόσο της διαρκούς και ποιοτικής εξυπηρέτησης των επιβατών της όσο και της αδιάλειπτης σύνδεσης των προορισμών της, η SKY express δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες του δρομολογίου από / προς το Ηράκλειο (HER) και την Αθήνα (ΑΤΗ) να πραγματοποιήσουν δωρεάν αλλαγή είτε σε άλλη ημερομηνία του ίδιου δρομολογίου είτε να επιλέξουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση εναλλακτικές πτήσεις από / προς το ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» (CHQ). Σημειώνεται ότι, οι πτήσεις από / προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη, θα εξυπηρετούνται μέσω του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» (CHQ).

Όσοι επιβάτες έχουν κρατήσεις που επηρεάζονται θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση με e-mail. Για τις περιπτώσεις εκείνεις κατά τις οποίες η κράτηση έχει υλοποιηθεί μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, η επικοινωνία θα πραγματοποιείται με το αντίστοιχο σημείο εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, το επιβατικό κοινό, μπορεί να επικοινωνεί είτε στο [email protected] ή στο (+30) 2152156510/15 για να ενημερώνεται για όλες τις εναλλακτικές επιλογές.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,247LikesΚάντε Like
88,452 FollowersΑκολουθήστε
169,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ