Οι γιορτές απέχουν πλέον λιγότερο από ένα μήνα και σας βρήκαμε  3 στέκια που είναι ήδη… έτοιμα να τις καλωσορίσουν!

Fairytale

Το Fairytale είναι ένα παραμυθοπωλείο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο ο χρόνος σταματάει και καταφέρνει να ταξιδέψει όλες σου τις αισθήσεις σε έναν άλλον κόσμο. Είναι ένα παραμύθι όπου θα συναντήσεις την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων, τον Peter Pan, την Πεντάμορφη, ακόμα και την νεκρή νύφη του Tim Burton!

Ν. Τρυπια 48-50 Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 21 0258 2341

Little Kook

Η κάθε λεπτομέρεια στο ντεκόρ σου αφήνει τη μαγική αίσθηση “άλλης εποχής”. Κάθε ένα από τα δωμάτιά του – από το ξωτικό που θα σου ξετυλίξει τον ιδιαίτερο κατάλογο με τα cakes και τα υπόλοιπα γλυκά, τους καφέδες και τα τσάγια για να παραγγείλεις – στο Little Kook θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι μέρος… παραμυθιού.

To μικρό μαγαζάκι στου Ψυρρή που είναι βγαλμένο από παραμύθι!

Cap Cap

Ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, εξερεύνησε συρτάρια, ντουλάπια και άλλα σημεία όπου βρισκόταν κρυμμένες οι πιο γλυκιές και μαγικές συνταγές και σας τις παρουσιάζει! Το Ζαχαροπλαστείο των Χαμένων Συνταγών είναι το μέρος όπου συναντιούνται οι αγαπημένοι μας ήρωες από τον κόσμο του φανταστικού. Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ο Λευκός Λαγός, ο Τρελοκαπελάς, ο Μίκι Μάους, ο Ντόναλντ Ντακ, η Μαλέφισεντ, η Έλσα και η Άννα, ο Πίτερ Παν και η Τοσοδούλα, επισκέπτονται το Ζαχαροπλαστείο για να δοκιμάσουν τα γλυκά ξόρκια του Cap Cap.

Πηγή: www.athensmgazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ