Δείτε το top 10 των καλύτερων και μεγαλύτερων πόλεων της Αμερικής, όπως διαμορφώθηκε από τους αναγνώστες της Huffington Post.

1. Nέα Υόρκη

%ce%b1%ce%bc

Η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια και βουή, με τον κόσμο  να γεμίζει συνεχώς τους δρόμους και να απλώνεται ακόμη και στην πιο ξεχασμένη γειτονιά. Για να επισκεφτείς αυτή την πόλη δεν υπάρχει σωστή ή λάθος εποχή

2. Σικάγο, Ιλινόις

%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b3%ce%bf

Παρά το παρατσούκλι του “Δεύτερη Πόλη”, το Σικάγο δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τη Νέα Υόρκη. Θεωρείται το κέντρο της αρχιτεκτονικής στη Βόρεια Αμερική. Αυτό που αξίζει να δοκιμάσει κανείς στο Σικάγο είναι σίγουρα μια βαρκάδα και τις εξαιρετικές επιλογές φαγητού

3. Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

untitled-2

Το Σαν Φρασνσίσκο εδώ και χρόνια θεωρείται η επιτομή της καινοτομίας. Έντονα στοιχεία κουλτούρας, κάθε είδος παγκόσμιας τέχνης, αλλά και η δυνατότητα για πεζοπορίες σε κοντινές από το κέντρο αποστάσεις, δημιουργούν το σύνολο της πιο ξεχωριστής πόλης της Αμερικής.

4. Χονολουλού, Χαβάη

honolulu

Η Χονολουλού θεωρείται το “‘σταυροδρόμι” του Ειρηνικού και είναι μια από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες της χώρας, που προσφέρει μεγάλη ποικιλομορφία, μιας και έχει δεχτεί επιρροές από την Ασία και την Ευρώπη.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ