Το φωταγωγημένο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)υποδέχεται το Δεκέμβριο με εορταστική διάθεση και προσκαλεί τους επισκέπτες του σε μία μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με σημείο αναφοράς το στολισμένο Κανάλι και το Ξέφωτο.

Αναγνώσεις παραμυθιών για τους μικρότερους επισκέπτες, προβολές Χριστουγεννιάτικων ταινιών για όλη την οικογένεια, one-man circus show, παραστάσεις stand-up comedy, εργαστήρια χειροτεχνίας, αθλητικές δραστηριότητες, συναυλίες και θεματικές εκδηλώσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), είναι μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις που συμπληρώνουν το συναρπαστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ.

  • Διάλειμμα στο ΚΠΙΣΝ

Η εορταστική ατμόσφαιρα του ΚΠΙΣΝ, το μετατρέπει στον καταλληλότερο προορισμό για τις Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις ολόκληρης της οικογένειας.

Χριστουγεννιάτικη διάθεση και πρωτότυπες εκδηλώσεις τον Δεκέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

  • Ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις και το Πάρκο

Τον Δεκέμβριο συνεχίζονται οι οργανωμένες ξεναγήσεις στους χώρους του ΚΠΙΣΝ, αποτελώντας την καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσουμε το νέο τοπόσημο της πόλης. Παράλληλα, συνεχίζονται οι ομαδικές ξεναγήσεις καθώς και οι σχολικές ξεναγήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.

  • Αθλητισμός και Ευεξία

Οι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ μπορούν να παρακολουθήσουν κάποιο από τα ομαδικά προγράμματα άθλησης ή να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα εκγύμνασης, ακολουθώντας τις συμβουλές καθηγητών φυσικής αγωγής και αξιοποιώντας τις πολυμορφικές αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ.

  • Ψηφιακές Υπηρεσίες & Προγράμματα

Το ΚΠΙΣΝ προσφέρει δωρεάν χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών με δυνατότητα πρόσβασης στο internet καθώς και Μαθήματα Πληροφορικής (Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00-12.00) για όλους, τα οποία απευθύνονται σε αρχάριους χρήστες ηλικίας 65+ και σε όσους επιθυμούν να λάβουν βασικές γνώσεις του αντικειμένου.

  • Εκθέσεις

Η έκθεση ‘Γιάννης Μόραλης – Χρήστος Καπράλος. Μία φιλία ζωής και τέχνης’, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλέξανδρου Σούτζου, συνεχίζεται έως τις 8 Ιανουαρίου στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Παράλληλα, τοΑσημένιο Κύπελλο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Michel Bréal, για τον Πρώτο Μαραθωνιονίκη, τον Έλληνα Σπύρο Λούη, εκτίθεται μόνιμα στην Υποδοχή του ΚΠΙΣΝ.

  • Εκδηλώσεις Δεκεμβρίου

Το ΚΠΙΣΝ αποτελεί τον καταλληλότερο χειμερινό προορισμό, καθώς προσφέρει ξεχωριστές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ νέες συναρπαστικές εκδηλώσεις θα εμπλουτίζουν το εορταστικό του πρόγραμμα, σε όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου!

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο ΚΠΙΣΝ, είναι δωρεάν. Αναλυτικές πληροφορίες για το συνολικό προγραμματισμό του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στο έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων και στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org/events.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ