Το travelstyle.gr σας βρήκε την κορυφαία προσφορά για να απολαύσετε τις διακοπές σας όσο πιο οικονομικά γίνεται! Περάστε έξι ημέρες στη μαγευτική Βενετία, μένοντας σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, μόλις με 235 ευρώ!

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα – Βενετία -Αθήνα (απευθείας πτήσεις)

Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων

Από μια χειραποσκευή 55χ40χ20εκ για κάθε άτομο μέχρι και 10 κιλά

Διαμονή 5 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 3*

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται:

Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο

Δημοτικός φόρος Βενετίας

Επιπλέον αποσκευές

Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση από την Interamerican (κανονικής αξίας 16 ευρώ/άτομο)

Προσωπικά έξοδα

Περιγραφή ξενοδοχείου

To ξενοδοχείο προσφέρει συνάλλαγμα, φύλαξη βρεφών /παιδιών και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο για όσους επιθυμούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Click to enlarge image 2.jpg

Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο είναι ευρύχωρα και μοντέρνα και προσφέρουν όλα τα απαραίτητα, όπως ασύρματο ίντερνετ στα δωμάτια και μπάνιο. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Κάθε μέρα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, (μπουφές) πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας στα διάφορα αξιοθέατα της περιοχής. Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων για όσους θέλουν να γευματίσουν κοντά στο κατάλυμά τους.

Click to enlarge image 6.jpg

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές. Τα Ενετική Λιμνοθάλασσα και Μουράνο απέχουν μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ