1-Κάνε κράτηση οσο νωρίτερα μπορείς!

Πολλές αεροπορικές εταιρείες για αεροπορικά εισιτήρια απαιτούν την κράτηση 7, 14 ή 21 μέρες νωρίτερα και η τιμή εξαρτάται από το πόσο φτηνός είναι ο ναύλος. Οι καλύτερες διεθνείς τιμές συχνά απαιτούν κράτηση 30 ημέρες νωρίτερα. Κάνοντας την κράτηση σου όσο πιο νωρίς γνωρίζεις τις ημερομηνίες σου τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις καλές τιμές.Οι αεροπορικές εταιρείες πωλούν μόνον ελάχιστε θέσεις σε χαμηλούς ναύλους. Όταν αυτές πωληθούν τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αυξάνονται.

Διαβάστε ακόμα: Τάσος Δούσης – Τότε δικαιούσαι αποζημίωση σε πτήσεις των 600€

2- Πετώντας μία εργάσιμη μέρα κοστίζει συνήθως λιγότερο.

Οι Πτήσεις που αναχωρούν την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη προσφέρουν συνήθως τις χαμηλότερες τιμές. Οι τιμές είναι μερικές φορές (αλλά όχι πάντα) υψηλότερες τη Δευτέρα και την Παρασκευή από ό,τι σε άλλες ημέρες της εβδομάδας. Οι πτήσεις του Σαββάτου έχουν κατά καιρούς εισιτήρια με έκπτωση, αλλά κατά κανόνα είναι πιο ακριβά για να πετάξετε ένα Σαββατοκύριακο αντί μια εργάσιμη μέρα.

3-Μείνετε ένα βράδυ επιπλέον.

Οι περισσότεροι χαμηλοί ναύλοι απαιτούν να μείνετε για τουλάχιστον ένα βράδυ πριν την πτήση της επιστροφής σας. Ωστόσο, ορισμένοι ναύλοι μπορεί να απαιτούν να μείνετε τουλάχιστον 3 ή 4 ημέρες.

4- Σκεφτείτε ένα αεροδρόμιο στη γύρω περιοχή.

Μπορείτε να απολαύσετε επιτύχετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων, αν είστε πρόθυμοι να πετάξετε σε κοντινά αεροδρόμια.

5- Δοκιμάστε μια…

Για να διαβάσετε τη συνέχεια, πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ