Στην χώρα μας είναι απαγορευμένη, όμως χρόνο με το χρόνο, τα ταμπού γύρω από τη μαριχουάνα φαίνεται πως αρχίζουν να εξαλείφονται.

Στη μακρινή Αμερική, η υποστήριξη για τη νομιμοποίηση της κάνναβης ανέρχεται σε ποσοστό έως και 60%, ενώ 28 κράτη και η περιφέρεια της Κολούμπια πρόσφατα τη νομιμοποίησαν για ιατρικούς λόγους. Έτσι, νέες επιχειρήσεις ανθίζουν και οι καλλιεργητές της επωφελούνται.

Μαζί με αυτούς, υπάρχει και άλλη μια ομάδα που έχει κέρδος από αυτή την κίνηση που δεν μπορείς να φανταστείς. Ποια είναι αυτή; Οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων!

Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία για επαγγελματικά ταξίδια στην Ελλάδα! (Photos)

Αυτά είναι τα 6 καλύτερου design καταστήματα μαριχουάνας σε ολόκληρη την Αμερική!

design shops me marixouana Ameriki
1.The Apothecarium (Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια)
Βρίσκεται δύο μίλια ανατολικά του Σαν Φρανσίσκο και σχεδιάστηκε από την εταιρία Urban Chalet, η οποία έβαλε τα δυνατά της για να δημιουργήσει έναν άνετο, ευχάριστο χώρο με μέγιστη διακριτικότητα, που αρμόζει σε ένα φαρμακείο μαριχουάνας. (apothecariumf.com)

design shops me marixouana Ameriki
2.Evergreen Market (Auburn, Ουάσινγκτον)
Ιδρύθηκε το 2014 και βρίσκεται περίπου 30 λεπτά νότια του Σιάτλ. Ο αρχιτέκτονας Brooke McGurby επιμελήθηκε τον χώρο με ξυλεία από αιωνόβιους αχυρώνες της βορειοδυτικής περιοχής. (theevergreenmarket.com)

Το «τρένο του μέλλοντος» στην Ιαπωνία ξεκίνησε τα ταξίδια του. Θα πάθετε πλάκα! (Photos, Video)

design shops me marixouana Ameriki
3.Grass Roots (Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια)
Ένα μίλι μακριά από το Apothecarium, συναντάμε το Grass Roots, το οποίο ιδρύθηκε το 2005. Ο χώρος του είναι μεγαλύτερος από τα σύγχρονα φαρμακεία και ενδέχεται να επεκταθεί ακόμα περισσότερο, για την καλύτερη λειτουργία του. (grassrootsf.com)

design shops me marixouana Ameriki
4.Paper & Leaf (Brainbridge, Ουάσινγκτον)
Αν και είναι αρκετά πρόσφατο, αφού άνοιξε τις πόρτες του το 2015, αυτό το φαρμακείο μαριχουάνας έχει μπει δυναμικά στον χώρο. Οι ευτυχισμένοι πελάτες μιλούν για τις εντυπωσιακές ξύλινες και γυάλινες θήκες παρουσίασης των προϊόντων, αλλά και για το ζεστό, φιλικό περιβάλλον του. (paperandleaf.com)

design shops me marixouana Ameriki
5.Silverpeak (Άσπεν, Κολοράντο)
Το Silverpeak είναι ένα καλά διαμορφωμένο κατάστημα που κακομαθαίνει τους πελάτες του. Στις άνετες καρέκλες του μπορείς να χαλαρώσεις, διαβάζοντας ένα βιβλίο. (silverpeakapothecary.com).

Αυτά είναι τα πανέμορφα σπίτια που αγοράζουν οι ξένοι στην Ελλάδα. Δείτε τιμές και φωτογραφίες

design shops me marixouana Ameriki
6.Diego Pellicer (Ντένβερ, Κολοράντο)
Σχεδιασμένο από τους Peter Norris, Greg Quist και Wayne Lagrone, το συγκεκριμένο ιατρείο του Ντένβερ κόστισε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια, για να δημιουργηθεί. Το εσωτερικό του κοσμείται από κρυστάλλινους πολυελαίους και όμορφη βλάστηση που μπερδεύουν τους πελάτες, οι οποίοι αναρωτιούνται αν μπήκαν σε κατάστημα κοσμημάτων ή μαριχουάνας! (diego-pellicer.com).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ