Σε ιδανική τοποθεσία και µόλις 5΄ λεπτά από το κέντρο των Χανίων, το Akali Hotel έχει το απόλυτο know how στον χάρτη της φιλοξενίας στην πόλη, τόσο λόγω της µακρόχρονης παρουσίας του όσο και των υπηρεσιών και παροχών υψηλών διεθνών προδιαγραφών.

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]) Φωτο Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

 Εντυπωσιάζει η ριζική ανακαίνιση των µονάδων του 3ου και 4ου ορόφου, µε minimal design, luxury προϊόντα περιποίησης, γήινους τόνους, πολυτελείς ανέσεις και γυµναστήριο! Ίδιου επιπέδου ανέσεις και παροχές αλλά σε πιο κλασικό design, τα δωµάτια και οι σουίτες του 1ου και του 2ου ορόφου. Διαθέτει συνολικά 81 υπέροχα δωµάτια, πολύ ευρύχωρα και φωτεινά, µε µια junior suite σε κάθε όροφο, ενώ στον 3ο υπάρχει η µοναδική σουίτα του ξενοδοχείου.

Ακόµα, θα σας εντυπωσιάσει το ευρύχωρο lobby, ο ανθισµένος κήπος µε την πισίνα, η θέα από τα δωµάτια είτε προς την πόλη είτε στον κήπο, αλλά και το πολύ ευγενικό προσωπικό, πάντα πρόθυµο να σας εξυπηρετήσει! Από €140.

Highlight Ο πλουσιοπάροχος µπουφές πρωινού (07:00-10:00) µε πάρα πολλές επιλογές είτε intercontinetal είτε κρητικών γεύσεων, που µάλιστα του έχουν χαρίσει βραβείο στη συγκεκριµένη κατηγορία, ως 5ου καλύτερου στην Ελλάδα ξενοδοχειακού πρωινού.

Info Κισσάµου 55, Χανιά, Τ. 28210 92872-5, www.akali-hotel.gr

Πηγή Best in travel Chania 2017

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε μόλις με ένα κλικ εντελώς δωρεάν τον καλύτερο οδηγό για τα Χανιά!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ