Με πάθος για την αυθεντική μεσογειακή κουζίνα και φαντασία που αντλεί έμπνευση από το υδάτινο και γήινο στοιχείο της Κορινθίας, ο Chef Γιώργος Κρέστος υπογράφει τη γαστρονομική εμπειρία του εστιατορίου Calesma στο boutique ξενοδοχείο Alissachni Sea Side.
Έχοντας διανύσει μια πορεία που περιλαμβάνει συνεργασίες με κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Αθήνα και στα νησιά, Elounda Infinity Exclusive Resort στην Κρητη, L’Abreuvoir στο Κολωνάκι.
Ο Chef φέρνει στο Calesma μια σύγχρονη προσέγγιση στη δημιουργική κουζίνα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, τη λεπτομέρεια και την αισθητική κάθε πιάτου.
«Η αγάπη μου για την εκλεπτυσμένη μεσογειακή κουζίνα με νότες της γαλλικής με οδήγησε σε συνεργασία με τον όμιλο Alissachni στο εστιατόριο Calesma όπου συνεχίζω να εξελίσσω και να εκφράζω την μαγειρική μου ταυτότητα.»

Η φιλοσοφία του είναι απλή: φρέσκα υλικά, παραδοσιακές τεχνικές και μια δόση μοντέρνας έκφρασης που σέβεται τη γεύση. Στο Calesma κάθε πιάτο αφηγείται μια ιστορία, με φόντο την αύρα του Κορινθιακού.
Η γαστρονομική εμπειρία στο Alissachni Seaside, δεν είναι απλώς ένα γεύμα — είναι ένα ταξίδι αισθήσεων.
- Διεύθυνση: Παλαιά ΕΟ Κορίνθου Πατρών 662, Μαύρα Λιθάρια
- Τ:274 310 1230 & 694 445 6066