Ο πάροχος τεχνολογίας AirFi επιλέχθηκε από την easyJet για να υποστηρίξει την αεροπορική εταιρεία στις φιλοδοξίες της να προσφέρει μια κορυφαία στον κλάδο, ψηφιακή εμπειρία εν πτήση.

H αεροπορική εταιρεία θα δοκιμάσει αρχικά την επαναστατική φορητή λύση ροής της AirFi, το AirFi box, το οποίο θα επιτρέπει στους επιβάτες να συνδέονται και να περιηγούνται στο μενού καταστήματος του αεροσκάφους κατά την πτήση, μαζί με όλες τις πτυχές της εμπειρίας χρήστη που αντιμετωπίζουν οι επιβάτες και πληροφορίες ασφάλειας, περιεχόμενο προορισμού, περιεχόμενο περιοδικών, καθώς και μια επιλογή παιχνιδιών, όλα δωρεάν.

Οι πελάτες που πετούν σε οποιονδήποτε από τον ελβετικό στόλο της αεροπορικής εταιρείας με 27 οικογενειακά αεροσκάφη A320 από τη Γενεύη και τη Βασιλεία θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους δικούς τους φορητούς υπολογιστές, tablet ή κινητά τηλέφωνα με δυνατότητα Wi-Fi για να συνδέονται σε ένα τοπικό δίκτυο Wi-Fi που δημιουργήθηκε από το AirFi κουτιά επί του σκάφους, για πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Διαβάστε ακόμα:  Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων με ένα νέο 3ετές Πρόγραμμα Υποτροφιών για 120 νέους και νέες που αγαπούν την αεροπορία

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Job Heimerikx, Διευθύνων Σύμβουλος της AirFi δήλωσε:

« Η easyJet είναι και ήταν πάντα πρωτοπόρος στον κλάδο των αεροπορικών μεταφορών και εμείς στην AirFi είμαστε περήφανοι που επιλέξαμε έναν τόσο απαιτητικό συνεργάτη. Η ομάδα της easyJet μας προκάλεσε να παρουσιάσουμε τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία τους, καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα και να εξερευνήσουμε μια πλήρως προσαρμοσμένη λύση που θα βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία εν πτήση για τους πελάτες της. Αυτή η ευκαιρία μας βοήθησε να αναπτυχθούμε με πολλούς τρόπους και προσβλέπουμε σε μια πολύ γόνιμη συνεργασία

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΔημητσάνα: Εκδρομή στο στολίδι του Μοριά – Το κεφαλοχώρι της Ορεινής Αρκαδίας μας αποκαλύπτεται…
Επόμενο άρθροΤο μοναδικό ελληνικό χωριό που χωρίζεται στα δύο από ένα ποτάμι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ