Το βραβευμένο Εl resto bar στο Πήλιο, με μεγάλη προσήλωση στην ανάδειξή της ελληνικής κουζίνας αλλά και της ελληνικής οινοποιίας, αποτελεί εδώ και καιρό ένα γαστρονομικό σταθμό στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και στον τοπικό τους χαρακτήρα.
Η επιτυχημένη συνεργασία με τον βραβευμένο Κίμωνα Λιγδα συνεχίζεται ενώ στην ομάδα προστίθεται ο ταλαντούχος Νίκος Κλειτσος με πολύ μεγάλη εμπειρία στην τοπική κουζίνα και γνώση της γαστρονομικής κουλτούρας του Πήλιου και του Βόλου.
Οι συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους, αλιείς και παραγωγούς εξασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών καθώς ενισχύουν ταυτόχρονα την τοπική κοινωνία. Το menu ανανεώνεται και θα αλλάζει ανάλογα με τις πρώτες ύλες που θα υπάρχουν στην τοπική αγορά.
Τα εξαιρετικά πιάτα του El Resto
Εδώ μεταξύ άλλων θα δοκιμάσετε μοναδικά πιάτα όπως: Gyoza φρέσκιας γαρίδας Παγασητικού με σάλτσα από σπετζοφάι, μάγουλα βιολογικής εκτροφής με μουσελίν πατάτας και φρέσκια τρούφα, τραχανάς Πορταριάς με άγρια μανιτάρια Πηλίου, μουσακάς με τσιπς μελιτζάνας και καπνιστή πατάτα, αρνί στον ξυλόφουρνο με κρέμα κρεμμυδιού και σάλτσα δενδρολίβανου, λαυράκι «Πλακί» με καραμελωμένα κρεμμύδια, ημιλιαστά τοματίνια και σάλτσα κακαβιάς.