Εφημερίδα New York Times

Σας αρέσει να ταξιδεύετε και να ανακαλύπτετε τα μυστικά κάθε προορισμού σας; Είστε ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες;Σε περίπτωση που απαντήσατε σε αυτές τις απλές ερωτήσεις «ναι» και ψάχνετε για ένα νέο επαγγελματικό βήμα, τότε οι New York Times είναι εδώ.

Η εφημερίδα ψάχνει να βρει το νέο ταξιδιωτικό της συντάκτη που θα ταξιδέψει όχι σε πέντε-έξι μέρη και θα καταγράψει τους λόγους που αποτελούν ένα ξεχωριστό ταξίδι, αλλά θα βρεθεί σε 52 πόλεις του κόσμου.

Καλλιάνος: Χαλάει ο καιρός την 28η Οκτωβρίου! Πού θα γίνουν υπό βροχή οι παρελάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για New York Times

Οι New York Times, για πρώτη φορά, προσλαμβάνουν κάποιον για να ταξιδέψει σε 52 μέρη του πλανήτη και να καταγράψει την ιστορία τους. Πόσο μαγικό;

Ο Χάρης Σιανίδης μας ανοίγει το υπερπολυτελέστατο σπίτι του στη Γλυφάδα! Η μίνιμαλ διακόσμηση που έκλεψε την παράσταση (Photos)

Φωτογραφία: Shutterstock

«Ψάχνουμε έναν ανταποκριτή που θα πάει σε κάθε προορισμό της λίστας μας και θα μας μεταφέρει την ιστορία κάθε τόπου και της ζωής», γράφει μεταξύ άλλων η περιγραφή της δουλειάς. Ο ιδανικός υποψήφιος είναι κάποιος που θα καταγράψει τον κόσμο και να μοιραστεί με τους αναγνώστες μιας ιστορία με λέξεις και εικόνες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ