μείωση ναύλων από τη ryanair

Η Ryanair παραμένει δυναμικά στο παιχνίδι των προσφορών, εξασφαλίζοντας χαμηλούς ναύλους για ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ταξίδια, για όσους κάνουν την κράτησή τους αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου για ταξίδι μεταξύ 28/03/21 και 30/06/21.

Η low cost αεροπορική εταιρεία μάς παρακινεί να κλείσουμε ταξίδι, και να επωφεληθούμε της προσφοράς που είναι έκπτωση €30 στις πτήσεις επιστροφής.

Ryanair αεροπλάνο

Οι προσφορές της Ryanair

Μπείτε στο ryanair.com και προγραμματίστε το επόμενό σας ταξίδι, απολαμβάνοντας τις χαμηλές τιμές και την προσφορά στην πτήση επιστροφής.

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Όλοι οι ναύλοι υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. 

Κανονικότητα στα αεροπορικά ταξίδια από το καλοκαίρι του 2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair Μάικλ Ο’Λίρι, τον Δεκέμβριο του 2020 μιλώντας σε διαδικτυακή πλατφόρμα World Travel Market, προέβλεπτε επιστροφή στο 75-80% της κίνησης προ της κρίσης έως το καλοκαίρι του 2021, μετά τις ανακοινώσεις που είχαν γίνει τότε για τα εμβόλια. Επιπλέον είχε πει, “υπάρχει εύλογη αισιοδοξία τώρα ότι το καλοκαίρι του 2021 θα επιστρέψουμε σε κάποιο βαθμό κανονικότητας”. Εμείς, ελπίζουμε οι προβλέψεις να βγουν πραγματικές.

Διαβάστε ακόμα:  H Πορτογαλία σταματάει την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

Η Ryanair εκτιμά ότι οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία θα έχουν μειωμένες τιμές, με προσφορές και εκπτώσεις, μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και αυτό θα βοηθήσει στην ανάκαμψη του κλάδου πιο γρήγορα.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ