Αυτό το καλοκαίρι, οι επιβάτες της SKY express απολαμβάνουν μια υπέροχη έκπληξη εν πτήσει! Η αεροπορική της νέας εποχής σε συνεργασία με την No1 μάρκα αντηλιακών στην Ελλάδα προσφέρει μοναδικά δώρα που αποτελούν την καλύτερη παρέα για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!
Μαζί με το αντηλιακό Carroten, οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο στο μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού και το διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο εξωτερικού.
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα Instagram story μαζί με το Carroten αντηλιακό τους κάνοντας mention @skyexpressgreece και @carrotenofficial.

Πρόκειται για ακόμα μία ενέργεια της SKY express που αποδεικνύει ότι τo “In with the new” δεν είναι απλώς μια υπογραφή. Είναι η φρέσκια πρόταση της αεροπορικής της νέας εποχής που μας καλεί να χαμογελάσουμε ξανά και να ζήσουμε νέες εμπειρίες.

Σχετικά με την SKY express
H SKY express, μέλος της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών.

Σήμερα καλύπτει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών (34), ενώ για το καλοκαίρι του 2022 έχει εξασφαλίσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές (Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Ρουμανία, Ολλανδία, Εσθονία, Πορτογαλία, Αρμενία, Πολωνία) και συνεχίζει.

Διαβάστε ακόμα:  Αεροδρόμιο Μυτιλήνης: Βλάβη σε αεροπλάνο της Aegean που ετοιμαζόταν να απογειωθεί

Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, El Al, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Transavia, Condor, easy jet, Delta και Emirates.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x8), ενός Airbus A320ceo και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως.

Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ