Αν σκέφτεστε τα Χριστούγεννα να τα περάσετε εκτός πόλης, και ειδικά αν έχετε κατά νου κάποιον δημοφιλή ορεινό – χειμερινό προορισμό θα πρέπει να κάνετε την κράτησή σας για διαμονή άμεσα αν δεν την έχετε κάνει ήδη. Η πληρότητα στους δημοφιλείς για την εποχή προορισμούς ξεπερνάει το 90% σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, αν και η πληρότητα αυτή δεν συμβαδίζει (ακόμα) με αυτή των καταλυμάτων στους αντίστοιχους προορισμούς.

- Advertisement -

Εμείς κάναμε μια έρευνα σχετικά με τη διαμονή σε ένα δημοφιλή ελληνικό προορισμό γενικότερα για τον χειμώνα και ειδικότερα για τα Χριστούγεννα. Πάμε λοιπόν μέχρι τα όμορφα και αγαπημένα Τρίκαλα Κορινθίας καθώς είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για χειμερινά ταξίδια.

Σε αναζήτηση μέσω booking που κάναμε για καταλύματα στην περιοχή με ημερομηνίες Χριστουγέννων δηλαδή 23/12 μέχρι 26/12 για 3 διανυκτερεύσεις, διαπιστώσαμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα σε επιλογές καταλυμάτων, ωστόσο κάποια από αυτά έχουν πολύ μικρή διαθεσιμότητα δωματίων αυτή τη στιγμή. Οι τιμές βέβαια, τηρουμένων των αναλογιών και της εποχής είναι υψηλές.

Ενδεικτικά, διαμονή σε καταλύματα με άριστες βαθμολογίες στην περιοχή θα βρείτε σε τιμές που κυμαίνονται μίνιμουμ στα €473 για 3 βράδια σε δίκλινο δωμάτιο ξενώνα με πρωινό στα Μεσαία Τρίκαλα με βαθμολογία 8,9 και φτάνουν στα €1050 για σαλέ ή €1.131 για βίλα 2 υπνοδωματίων. Μάλιστα κάποιες από τις τιμές αυτές είναι και μειωμένες.

Δείτε ενδεικτικά κάποιες από τις διαθέσιμες επιλογές διαμονής στην περιοχή που έχουν υψηλή βαθμολογία, όπως επίσης και τις τιμές:

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ