Τα τυριά είναι αναπόσπαστο στοιχείο της γαστρονομικής ταυτότητας των Κυκλάδων και ιδιαίτερα της Νάξου. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας τους και η μοναδική τους γεύση έχουν κάνει τα τυριά της Νάξου δημοφιλή και ασυναγώνιστα.
Σε αυτό έχει συμβάλλει και η Τυροκομία Νάξου Κουφόπουλος Εμμανουήλ. Η οικογενειακή επιχείρηση με κύριο γνώμονα την ποιότητα και απόλυτο σεβασμό στην παράδοση, έχει κατορθώσει να αναδείξει την ναξιώτικη τυροκομία όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr
Δείτε επίσης